Szerintetek is nagyon gáz görkorival suliba járni?
Eddig busszal jártam, de elegem van, mert a 30 perces útból 20 a várakozás, mert nagyon ritkán jár. Gyalog azért kicsit sok lenne, de görkorival 10 perc alatt bennt vagyok. Van hova tennem a suliban is, van zárható szekrény. Mégis amikor mentem mindenki úgy nézett mintha zöld lenne a hajam vagy nemtudom és összesúgtak a hátam mögött. Biztos hogy a kori miatt, mert nem állt hülyén a hajam vagy ilyesmi, és nem is azért mert egy rózsaszín barbis kori , teljesen normális. Ennyire gáz szerintetek hogy nem gyalog/BKVval megyek hanem görkorival? (bicikliseket nem röhögik ki)
15/L
szerintem tök menő *-*
biztos énis így mennék suliba, ha nem lenne olyan nagy forgalom, nem laknék messze és persze tudnék korizni :D
de télleg tök jó ötlet, ne foglalkozz az emberekkel, valamit mindig bámulni kell...
Sajnos sok ember olyan, de nem kell velük törődni. A bámulás bunkó dolog, de gondolj arra,hogy nincs mit. Mást a betegség miatt is megbámulnak.
Gondoltam,hogy pesti vagy, amikor ott éltem, akkor mentek többen rollerrel meg görkorival suliba. :) Szerintem is tök jó, reggel felébredsz, jó lesz az alakod.
Ilyen időben miért is ne? :)
A pasim engem is kiröhögött h ne legyek már ilyen gáz -.-"
Mondtam neki, hogy te tök hülye vagy: napi 40 perc görkori és nyárra kőkemény fenekem lesz :D
Komolyen..sportnak is jó, szórakozásnak is, és legalább nem a buszon zötykölődsz. Nem is értem miért kell kinevetni a görkorisokat.
Nálunk is van két 7.es lány. Nem csak hogy magukban gázak*khm* hanem még három kerekű rollerral is járnak suliba. :DD az gáz.
Sztem a görkori jó, én szeretem.:)
Belga - BKV
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!