Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek is nagyon gáz...

Szerintetek is nagyon gáz görkorival suliba járni?

Figyelt kérdés

Eddig busszal jártam, de elegem van, mert a 30 perces útból 20 a várakozás, mert nagyon ritkán jár. Gyalog azért kicsit sok lenne, de görkorival 10 perc alatt bennt vagyok. Van hova tennem a suliban is, van zárható szekrény. Mégis amikor mentem mindenki úgy nézett mintha zöld lenne a hajam vagy nemtudom és összesúgtak a hátam mögött. Biztos hogy a kori miatt, mert nem állt hülyén a hajam vagy ilyesmi, és nem is azért mert egy rózsaszín barbis kori , teljesen normális. Ennyire gáz szerintetek hogy nem gyalog/BKVval megyek hanem görkorival? (bicikliseket nem röhögik ki)

15/L

2011. máj. 24. 15:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

szerintem tök menő *-*

biztos énis így mennék suliba, ha nem lenne olyan nagy forgalom, nem laknék messze és persze tudnék korizni :D

de télleg tök jó ötlet, ne foglalkozz az emberekkel, valamit mindig bámulni kell...

2011. máj. 24. 20:06
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos sok ember olyan, de nem kell velük törődni. A bámulás bunkó dolog, de gondolj arra,hogy nincs mit. Mást a betegség miatt is megbámulnak.

Gondoltam,hogy pesti vagy, amikor ott éltem, akkor mentek többen rollerrel meg görkorival suliba. :) Szerintem is tök jó, reggel felébredsz, jó lesz az alakod.

Ilyen időben miért is ne? :)

2011. máj. 24. 20:44
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

A pasim engem is kiröhögött h ne legyek már ilyen gáz -.-"

Mondtam neki, hogy te tök hülye vagy: napi 40 perc görkori és nyárra kőkemény fenekem lesz :D

Komolyen..sportnak is jó, szórakozásnak is, és legalább nem a buszon zötykölődsz. Nem is értem miért kell kinevetni a görkorisokat.

2011. máj. 24. 22:01
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
hát, kb 3 napig lesz szokatlan, aztán te leszel az A csini lábú, jó fenekű lány, aki görkorival jár suliba.:)))
2011. máj. 25. 13:11
 15/19 anonim ***** válasza:
Dehogy,gáz!Jól teszed D:
2011. máj. 25. 17:19
 16/19 anonim ***** válasza:

Nálunk is van két 7.es lány. Nem csak hogy magukban gázak*khm* hanem még három kerekű rollerral is járnak suliba. :DD az gáz.

Sztem a görkori jó, én szeretem.:)

2011. máj. 25. 17:51
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Dehogyis gáz, komolyan nem értem ezt a hülye magyar mentalitást... Amikor én általános iskolás voltam, amint jó idő lett, mindenki bevitte a görkoriját és az udvaron görkoriztunk. Amerikában tudod hogy esznek az emberek menet közben az utcán? Nyakba akaszthatós tálcáról és a kutya se hederít rájuk. Ha beszólnak, szard le magasról. Csak az a lényeg, hogy nagyon vigyázz magadra meg ne döntsd fel a járókelőket.
2011. máj. 26. 11:44
 18/19 anonim ***** válasza:
2011. máj. 29. 13:55
 19/19 anonim ***** válasza:
Ha nem 20km-re laknék Pesttől, akkor járnék én bicóval, deszkával, korival.. :DD De így autópálya, meg autóbusszal 2 órás út... :D Nagyon nem menne :DDD
2011. jún. 5. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!