Kamaszok! Szerettek koliba járni?
Én is kolis leszek szeptembertől, és megmondom őszintén. hogy félek, és nem tudom mire számíthatok. Pár személyes tapasztalatot írnátok nekem?:)
14L
Én is szept.-ben megyek koleszba, Pécsre. Szerintem jó lesz:)
te hova mész?
Nagyon sok koli van én Pallagon vagyok arról fogok írni.Igazából nekem tök olyan mintha otthon lennék csak 1000-szer jobb.Leírom egy napomat:Reggel 6:20-kor kelek felöltözök,lemegyek reggelizni,az ebédlő közvetlen a koli mellett van.Vissza megyünk elkészülünk a sulihoz 7:40-kor ajtózárás suliba vagyok utána felmegyünk.Elvileg szilencium,de én egész évben 3-szor voltam,akinek megvan a 4,00 annak utána nem kell feljárnia csak ha ront.Így egész du. azt csinálok amit csak akarok 6:30-tól vacsi utána vagy röpizünk,focizunk vagy felmegyünk a szobába vagy a fiúkhoz vagy hozzánk mikor melyíkhez van kedvünk.Heti 1 nagykimenőnk van 9-ig és akármennyi kicsi olyankor negyed hatra megyünk vissza.Nevelők jó fejek meg minden.Jah fiú lány részt egy ajtó választja el általában ha nem megyünk ki kimenőre akkor ott szoktunk lenni a haverokkal.Csak nehogy meglásson az igazgató.A kocsma 50 méterre van a kolitól így páran beszoktak baszni,de csak így light-osan.Nem buktatjuk le egymást.XD
Én egy 8 ágyas szobában vagyok másik 5 lánnyal abból kettő osztálytársam így ha vmit nem értek akkor segítenek.Jól kijövünk egymással persze vannak kisebb-nagyobb vitáink de ez normális hiszen csak együtt vagyunk a nap 24 órájában.Nagyjából ennyi ha valami érdekel még írj!15/L
Gimnáziumban még úgy-ahogy elmegy, mert ott vannak nevelők, akik odafigyelnek. Bár akkor még nem voltam kolis, de a legjobb barátnőm igen és tőle tudom. Náluk volt tanulóidő, lehetett választani, hogy bemész-e vagy nem, nem kérték számon, de ha bent maradtál, teljes kussban kellett lenni hogy ne zavard a többieket. Este 10-kor lámpaoltás, ami teljesen normális egy gimnazistának hétköznap, mikor másnap suli van. Ha jó szobatársakat fogsz ki, akkor nem rossz szerintem.
De egy egyetemi koli, na az szörnyű. Úgy viselkedik a többség, mint az állatok, tanulni nem lehet, mert valaki mindig hangoskodik, és többször volt, hogy hajnalban arra ébredtünk, hogy valami részeg idióta teljes erőből püföli az ajtónkat. Ja, és a mosdó reggelente sokszor tele van hányással, főleg hétvégén, undorító az egész. Ha majd egyetemre mész és megengedheted magadnak, albérletben lakj!
köszönöm a választ! :))
majd ha egyetemre sikerül bekerülnöm, lehetőleg pestre, akkor jó lesz, mert van ott egy házunk, ami jelenleg ki van adva, de ha odakerülök, és sikerül bejutnom,akkor ott fogok lakni.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!