Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok mik a terveitek nyárra?

Kamaszok mik a terveitek nyárra?

Figyelt kérdés
Nekem rengeteg minden van most úgy intéztem szinte egy szabad napom ne legyen mivel az előző éveim nyáriszünetei inkább punnyadásból álltak.. Ti mit terveztek?:)
2013. jún. 7. 12:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Angol felsőfokút le szeretném tenni ebben a hónapban. Utána franciatanárhoz szeretnék járni, hogy kicsit fejlődjek franciából, edzésekre fogok járni (muay thai), olvasok, strandolok, bulizok, pihenek.
2013. jún. 7. 18:23
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

2-3hét németországban lovardában

1-2 hét lovas ismerősöknél Fertőrákoson

lovam

kutyám

barátok

bulik

pihenés.. :)

2013. jún. 7. 20:58
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Remélem nem fogok unatkozni:) Eddig úgy néz ki, hogy ahogy vége a sulinak rendezünk egy nagy bulit barátnőimmel meg pár sráccal, amolyan "nyáravató" bulit:) Júniusban és júliusban szerintem csak pihenni fogok, strandra meg bulikba járni. Na meg szeretnék valahol önkénteskedni:)(majd rá kérdezek az osztályfőnöknél, hátha ajánl valamit). Július közepe fele elméletileg a barátnőimmel vagy elmegyünk itt a közelben valahova sátrazni, vagy pedig kibérlünk egy hétvégére egy olyan nyaralócskát.:D Utána 1-2 hét Írországban rokonoknál, ahol elméletileg be leszek íratva a suliba is, hogy tanuljam az angolt. Jöhet az augusztus amikor megyek a rokonokhoz meg hozzánk is jön egy hétre unokatesóm:) Szerintem idén nem fogok unatkozni, bár örülnék ha jobb idő lenne már!:/ :)

16/L

2013. jún. 7. 22:23
 14/20 anonim ***** válasza:

Eredetileg diákmunkát terveztem, de meggondoltam magam, mert úgy kifáradtam a tanév során, hogy inkább az egész nyarat pihenéssel szeretném tölteni. :)

Holnap-holnapután osztálykirándulás, utána jövő hét csütörtökig folyamatos tanulás érettségi szóbelire, és azután kezdődik nekem csak a nyári szünet /évzáró jövő hét pénteken/.

A szünetre én is rengeteg mindent beterveztem, hasonló okokból, az előző nyári szünetek mind elrepültek semmittevéssel...

Fogyókúrát és rendszeres sportot tervezek, 15 kilótól szeretnék megszabadulni, aztán suliidőben is folytatni szeretném. Bevezetni a napi 5x-i étkezést, és a napi 8 óra alvást. Néha elmenni bulizni, a barátnőimmel lógni sokat. Olvasni, a kötelező olvasmányokat és klasszikusokat, hogy művelődjek, meg a kedvenc témáimmal foglalkozó könyveket is. Megtanulni varrni, és a nagymamám régi ruháit átszabni a saját ízlésemre. A kertünket kigyomlálni, virágokat szaporítani /ennek még utánanézek az neten/. Segíteni sokat anyunak, takarítani. Átrendezni a szobámat, kitapétázni, valami klassz dekorációt kitalálni a saját ízlésemnek megfelelően. Megtanulni főzni, sütni. Utazni, az országon belül rengeteg helyre, +talán megyünk Párizsba. Filmeket, sorozatokat nézni, ebből is klasszikusokat, meg amik érdekelnek.

Ja, és jövő tanévre kicsit tanulni, pl. matekból gyakorolni, meg a következő év könyveit kicsit átnézegetem, hogy mit is fogunk tanulni. Jövőre muszáj jó jegyeket szereznem, mert az osztályzatok már számítanak az érettséginél. :) Meg angolból is tanulok sokat, főleg kiejtést, mert jövő évben szeretnék középfokon érettségizni belőle, aztán meg felsőfokon. Inkább arra gyúrok most már, mert a középfok már most is sikerülne. :)

Nekem ezek a terveim. :)

17L

2013. jún. 8. 17:59
 15/20 anonim ***** válasza:
hm.... szeretnék majd egy hónapot dolgozni, aztán balaton családdal, barátokkal. sok-sok edzés. és persze alvás. egyelőre ennyi. :)
2013. jún. 9. 13:53
 16/20 anonim ***** válasza:

Hmm..mozgalmas nyarat szeretnék, és le is akarok fogyni, ami eddig nem sokfele mozgott, most hátha, 10 kilótól megszeretnék szabadulni. :)

Barátok, lógás, mivel még csak 12 vagyok ezért nekem tökéletesen elég ha jóóóó estig fenn maradhatok, késői kelések, megyek "Új generációs" táborba július vége fele, stb. stb. stb.

12/L

2013. jún. 9. 15:44
 17/20 anonim ***** válasza:

Kipihenem magam, sokat bulizok, mégtöbbet rajzolok/festek, hennázok, lustulok, kiállításokra járok, szüleimmel Erdélybe megyek, aztán lehet hogy egy ismerősünkkel kimehetek Németországba két hétre:)

15L

2013. jún. 10. 01:12
 18/20 anonim ***** válasza:
Erdély 4ever !!!!!!
2013. jún. 10. 15:39
 19/20 anonim válasza:
Balatoni nyaralás, haverral találkozás, bringázás, kockulás, filmezés, táborozás :DD Alig várom!!
2013. jún. 14. 20:57
 20/20 A kérdező kommentje:

Erdélybe én is megyek:))

Kellemes nyarat mindenkinek.(: ♥

2013. jún. 15. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!