Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Tizenéves lányok, ti sminkelit...

Tizenéves lányok, ti sminkelitek magatokat?

Figyelt kérdés
Kort is írjatok légyszi! :)
2013. jún. 4. 16:08
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

alapozó+ajakbalzsam. :)

15l

2013. jún. 6. 19:26
 22/32 anonim ***** válasza:
68%

Nem. Inkább alszok, egy 20 perccel többet, mint hogy felkeljek sminkelni. De a nyár folyamán szeretném megtanulni a szemceruza használatát, mivel nagyon béna vagyok benne és azért néha illik sminkelni (buli, színház stb.).

egyébként tök jó olvasni, hogy nem csak én nem sminkelem magam ennyi idősen meg, hogy más sem profi a szemcerka használatában.

15L

2013. jún. 6. 19:41
 23/32 anonim ***** válasza:
68%

én is azthittem hogy lehetetlen a szemcerkát használni, aztán valahogy mégis belejöttem:D felül még mindig nem próbáltam, szerintem az nem is menne. nekem még a tusvonal meghúzása tűnik lehetetlennek, lányok hogy csináljátok?:D

15/L

2013. jún. 7. 01:12
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
Minden nap korrektor,alapozó,púder,tus,szempillaspirál,szemöldökpor,pirosító,szájfény:) ha buliba megyek akkor egy kicsit jobban kisminkelem magam:) 15/l
2013. jún. 9. 10:59
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

Hétköznapokon max szempillaspirál. Alkalmakkor vékony alapozó, tusvonal a szememre, meg valami nem túl rikító szín. Maximum buliban szoktam sötét színeket rakni a szemhéjamra. Megtehetem, évekkel fiatalabbnak nézek ki, nem kell aggódnom hogy öregít :D

Egy BB krémet akarok még beszerezni, sok jót hallottam róla.

De alapból nem vagyok oda a sminkért, mindig csak aggódok hogy elkentem-e, és mivel nem hazsnálok sokszor, szokatlan is :D

19/L

2013. jún. 9. 20:36
 26/32 anonim ***** válasza:
0%
Természetes szépségnek a híve vagyok! :D 15 éves lány
2013. jún. 11. 18:29
 27/32 anonim ***** válasza:

púdert használok mert nagyon fényes a bőröm, de nyáron ritkábban használom,mert káros, hogy "belesül" az arcba. ha valahová elegánsan kell menni, vagy buliba megyek akkor használok szempillaspirált és tussal egy vékony vonalat is húzok a pillák fölé. régebben egyébként rengeteget sminkeltem, és a bőrömet teljesen tönkretette. :(

19L

2013. jún. 25. 18:34
 28/32 anonim ***** válasza:

Tus, púder, néhány helyen alapozó, szempillaspirál, esetleg szájfény. De szolidan, és ízlésesen.

13/L

2013. szept. 14. 22:29
 29/32 anonim válasza:
Én nem használok sminket, bár ez elvileg nem csoda 13 évesen. Ehhez képest minden lány osztálytársam sminkeli magát, van aki csak minimálisan (szempillaspirál), de olyan is van, aki full kisminkeli magát, mintha minimum bálra menne... Alapjáraton én vagyok a "natúr", de sokan azt hiszik, hogy szempillaspirált használok, mert hosszú és nagyon fekete szempilláim vannak:P
2014. júl. 29. 14:05
 30/32 anonim ***** válasza:

BB krém ha kell és korrektor (ennek a színe valahogy jobban passzol a bőrömhöz, úgyhogy többet használom mint a BB-t), szempillaspirál, fekete szemcerka és nagyritkán valami szemhéjpúder. A számra: labello, majd rá icipici piros rúzs (hogy legyen valami egészséges színe a számnak) és néha szájfény, de mostanában egyre ritkábban.

Ha nem használok szemceruzát úgy néz ki, mintha nem is sminkeltem volna... :)

17L

2014. aug. 2. 14:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!