Tizenéves lányok, ti sminkelitek magatokat?
Korrektort, szempillaspirált és ajakápolót mindig használok, ha olyan kedvem van, akkor néha tust is.
16/L
Nem írok bővebben, mert nem kérted, szóval a válaszom igen.
16L
Igen, de nem kenek vakolatot a fejemre.
16L
Sajnos a bőrömre korrektort és alapozót már 1 éve kenek. Mert csúnya volt a bőröm, mostmár nem annyira, nyáron nem is fogom használni mert a nap rendbehozza általában. :))
Mindig használok szemceruzát(fekete) és nem mindig szempillaspirált. Ezenkívül vagy színtelen szőlőzsír vagy pedig világos színű szájfény.
16/L
Sose sminkeltem magam, mert a természetesség híve vagyok,és nem lenne türelmem minden nap a tükör előtt ácsorogni miatta. Ja és gondolj bele a pasik szemszögébe is: csókolgassák az alapozót?
19/L
Szoktam.
Tiszta rög a bőröm (kicsi koromban elvakartam a bárányhimlőt), nem szép..alapozó és szemcerka, alkalmakra szájfény is, és dobunk egy kicsit még a sminkre.
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!