Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elengednétek így a lányotokat?

Elengednétek így a lányotokat?

Figyelt kérdés
Pécsre mennénk az unokatestvéremmel. Midketten 17 évesek vagyunk. A nagymamámnál laknánk de ő kb. 2-3 órát van otthon , a lakáshoz kapnánk kulcsot. Nem bulizni mennénk hanem várost nézni, fürdeni, meg elmennék pár közeli településre.
2013. jún. 3. 18:22
1 2
 11/13 anonim válasza:
100%

naaa, azért Pécs nem a bűn városa, a hírekben lefestett kép sokkal rosszabb, mint a valóság. a belváros teljesen nyugis még késő éjjel is, a lakótelepek sem vészesek, viszont ha egy kicsit ijedősek vagytok későn egy idegen helyen, akkor érjetek haza estére, és nem kell félni. :-)

ja, amúgy van éjszakai busz is, Pécs honlapján meg tudjátok nézni, taxit meg már 900 Forintért is bőven találtok.

de hogy a kérdésre is válaszoljak, én is 17 körül kezdtem el más városokba eljárkálni (igaz, barátnőzni), nekem soha nem volt rossz tapasztalatom.

érezzétek jól magatokat!

2013. jún. 3. 22:16
 12/13 anonim ***** válasza:
Pécsett nem olyan vészes a közbiztonság, de azért a Meszesen ne járkáljatok este felé..
2013. jún. 4. 14:24
 13/13 anonim válasza:
Igen
2013. jún. 22. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!