Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Vizsgam volt es az apukam fel...

Vizsgam volt es az apukam fel sem hivott. En hivjam fel?

Figyelt kérdés

Sziasztok, egy 15 eves lany vagyok aki elegge megvan torve.A szuleim elvaltak mar 10 eve, s en anyuval lakok de minden kethetben megyek apuhoz egy hetvegere.Majdnem sosem sincs otthon, de mindegy.Penteken felveteliztem a pedagogia liceumba, es halat adok a Jo Istennek mert sikerult:).Szoltam apunak is, hogy felvetelim lesz, de nem vette annyira a faratsagot, hogy felhivjon.Eltelt egy hetvege es meg csak keresztanyam hivott fel.Nem az, hogy elvarom, de szerintem azert megkerdezhette volna, hogy na megis, hogy ment.Szerintetek azt varja, hogy en hivjam fel es kozoljem vele?Ez lenne a helyes?Vagy varjam, hogy o hivjon es ne torodjek vele?

Koszonom szepen a valaszokat.

2013. jún. 3. 18:02
 1/6 anonim ***** válasza:
szerintem hívd fel úgy,hogy 'szia apa,miújság?' aztán ha rá se kérdezd akkor hagyd a fenébe...
2013. jún. 3. 18:07
 2/6 A kérdező kommentje:
Rendbe.De meg valami.Mert mindig en??????Mindig en kell felhivjam, mert ha nem amikor oda megyek leszid, hogy eleg nagy vagyok, hogy felhivjam felefonon.O egy evben felhiv karacsonykor es a szuletesnapomkor..vagy ha nem tud utanam jonni.S kesz.
2013. jún. 3. 18:09
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én apukám is ezt csinálja mostanság. Sosem hív, mindig én hívom őt. Ha én nem hívom akkor hetekig nem is beszélnénk, pedig mindig azt ígéri ő hív majd. Nekem is rengeteg vizsgám volt, végzős vagyok a főiskolán, és egyszer nem kérdezte meg hogyan sikerültek. :( Kíváncsi leszek, mi lesz államvizsga után. Én mindig engedek és felhívom, mert nekem sajnos lelkiismeret furdalásom van, ha sokáig nem beszélünk.
2013. jún. 3. 18:14
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Az én apám is ilyen volt. Egyedül a szakmai vizsgám érdekelte, az is csak azért, hogy akkor biztos végeztem-e már a sulival, mert akkor nem kell tovább gyerektartást fizetnie... Bíróságra adta az ügyet, hogy ne vonják tőle többet, mert már befejeztem, holott aug. 31-el automatikusan megszűnt volna a levonás, illetve elég lett volna csak szólnia... Mindenesetre megmondta a bírónőnek, hogy ő LESZARJA (Így. Szó szerint.), hogy miből élünk meg, amíg munkát nem találok. Soha még egy csokit sem vett nekem... Láthatásokkor mindig otthagyott nagyanyámékra (mamámnál élt), ő meg lelépett bulizni...

Én nem keresem. Nincs pénzem telefont feltölteni, de ha van is, akkor sem őt fogom hívni rajta. természetesen ő sem keres már, mert én szemétláda, nem vettem fel neki a telefont, mikor elolvastam a tárgyaláson készült jegyzőkönyvet, és megtudtam, mit mondott (anyám nem mondta magától, nem akarta, hogy mégjobban megutáljam apámat)...

Igazából sosem volt apám, még amíg együtt voltak se (6 éves koromban váltak el), most sem hiányzik. Azóta párommal élek, teljes az életem nélküle is.

21/L

2013. jún. 3. 18:20
 5/6 anonim ***** válasza:
ülj le vele és mondd el neki az érzéseidet, hogy fontos vagy neki, döbbentsd rá, hogy törődjön veled, a lánya vagy, és a figyelméért, szeretetéért könyörögsz.
2013. jún. 5. 13:19
 6/6 anonim ***** válasza:

én nem gondolom, hogy a gyereknek kellene keresni az apját ilyen helyzetben... a gyerek mégis csak gyerek... akkor is, ha tud telefont használni.

Én a helyedben azt mondanám neki, hogy többé nem fogom keresni, mert megalázó, hogy a saját apám törődéséért esedeznem kell... de bármikor örülök, ha megkeres.

Lehet, hogy SMS-ben küldeném el, hogy biztosan ne vágjon a szavamba és ne forgassa ki a mondanivalómat.

2013. jún. 6. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!