Nálatok is ilyen a tesi?
Figyelt kérdés
nem mondom hogy sovány vagyok de eddig imádtam mindenféle sportot akármit focit kézilabdátkosárlabdát mondhatni eddig imádtama kosárlabdát alig vártam hogy mehessek edzeni heti5 ször sportoltam de most a tesitanárunknak be kattant az agya egész órán futunk le írom miből áll egy tesi óra bemelegítés: futunk nyújtunk 25-30-35 perc Futási gyakorlat oda vissza futás órai levezetés futás 500métert ha egyszer is meg álsz akkor következő orán fust 500 métert 5 perc pihenő megint 500 méter 5 perc pihenő normális ez?2013. máj. 16. 17:18
11/11 A kérdező kommentje:
nincs a futásommal semmi baj le futotta mindenki az egész órát mondta most hogy következó órán akkor dupla ennyit
2013. máj. 25. 23:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!