Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, hányadikasok vagytok...

Kamaszok, hányadikasok vagytok az iskolában? És nem nézitek le a nálatok alacsonyabb évfolyamba járókat?

Figyelt kérdés
2013. febr. 5. 19:56
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

12.-be járok.

Nézd, csak azért, mert alacsonyabb évfoylamba jár valaki, nem nézem le. De sokszor nagyon rászolgálnak az éretlen kis csitrik, hogy " lenézzem", amikor azt hallom tőlük 9.-es korukban, hogy hogyan fugtak részegen a pasijukkal és remélik, hogy nem lesznek terhesek.

No comment, hogy mik vannak.

2013. febr. 5. 19:59
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
10-es vagyok, és a kilencedikeseket csak akkor nézzük le, amikor beállítanak nevetséges tollas-ruhában, meg olyan cipőben, amiben nem tudnak járni.
2013. febr. 5. 20:03
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Mi vagyunk a legkisebbek, tehát nincs kit lenéznem (:

De előtte sem néztem le soha őket, imádom a kicsiket (kisebbeket), de néha azért idegesítő, ha egy 11-12 éves durvábban káromkodik, energiaitallal meg cigivel menőzik, na meg azzal, hogy nem tanul (és nem azért mert hülye), de ez már csak az én nézőpontom.:D

15L

2013. febr. 5. 20:22
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

10.-es vagyook, és 8 osztályos gimibe járok. :)

Alapvetőleg nem nézem le a kisebbeket, csak pont ma történt az, hogy bementem a mosdóba, és két 7.-es állt a tükör előtt (amit mellesleg nem érnének fel a 8 centis magassarkújuk nélkül) és vakolták tovább a 6 kiló sminket...

a másik meg, hogy egy barátnőmnek az ebédlőben elkezdett beszólogatni egy 6.-os, erre ő lazán arconcsapta egy tálcával (de ég csak nem is ütött, csak hozzáért..) és azóta van egy "kis" vita :D

A normálisokkal nincs bajom, sok barátom van alsóbb évfolyamokból is. :)

16L

2013. febr. 5. 20:49
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
6 osztályos gimibe járok,most vagyok 7.es,tehát mi vagyunk a legkisebbek..mindek nem néznek le,de néha azért mondják hogy 'kicsik' :D 13/L
2013. febr. 5. 21:21
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

6 osztályosba járok én is, most vagyok 7.-es. Nincs kit lenéznünk, de azért kialakult köztünk és a 8.-osok közt egy kis vita, mert az ebédlőben elfoglaltuk az 'asztalukat'. Azóta kissé ellenségnek tekintjük egymást, de amúgy jól megvagyunk :D

14/L

2013. febr. 5. 21:52
 7/16 anonim ***** válasza:

8.os.. nem a legjobb fiú barátom 7.es.. :) Nagyon bírom őt és az osztályát is.. alatta is jól el vagyok csak azokkal nem akik azt se tudják melyik nap milyen magassarkút vegyenek fel.. mondjuk őket sem nézem inkább szánalmasnak tartom.. :')

14/l

2013. febr. 5. 22:07
 8/16 anonim ***** válasza:

Akkor én már mindenkit lenézhetek? :D Tavaly végeztem :D

20f

2013. febr. 5. 22:38
 9/16 anonim ***** válasza:
46%
Én mindenkit lenézek, míg a többiek felnéznek rám :D Autóval szoktam suliba járni, és akkor mindenki csodálkozva néz rám, meg kérik hogy vigyem el őket ide oda :D
2013. febr. 6. 08:56
 10/16 anonim ***** válasza:

4 osztalyos gimnaziumba jarok es most vagyok 8-os.(most vegzem). En nem szoktam lenezni vagy bantani a kissebbeket, ha nincs valami sulyos okom ra. Ha beszolnak valamit normalis , hogy visszaszolok, de a legtobb velem egyidos eleg kemenyen szokta oket szivatni.

14\L

2013. febr. 6. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!