Ti elengednétek a gyereketeket egy rock koncertre? ( Többi lent )
Figyelt kérdés
Az egyik osztálytársa anyja vinné el őt is meg a barátnőjét is. A banda neve Black Veil Brides. Olyan érvel jött, hogy gyerekeknek szól a daluk... Utána olvasgattam, és oké, hogy tényleg így van, de attól még egy rockkoncert? ( Csak 12 éves )2013. máj. 16. 15:59
21/22 anonim válasza:
Engem elengedtek(bár bátyámmal voltam,aki 16 éves) koncertre.
12/L
22/22 anonim válasza:
Én 9 éves korom óta járok anyummal koncertekre. Gyulán ahol élünk van egy pár fesztivál. Sokazor átmegyünk Békéscsabára, meg egy kicsit messzebb is. Mindig az első sorba álok, soha semmi bajom nem volt. Akinek nagy rajongója vagyok szeretem előről élvezni. Anyun leül valahol és megvár. Sok gyereket látok koncerteken. Republic koncerten egy 6 éves gyerek állt mellettem az első sorba az apjával nagyon élvezte. De annál kisebb 8 hónapos gyereket is láttam babakocsiba meg óvodást is táncolni egy koncerten. A nagyobb fesztiválok veszélyesebbek pl:VOLT, mint mondjuk egy kisebb városba lévő koncert. Ha gyerekem valakiért rajong és élmény neko a találkozás, közös kép, aláírás és tudom, hogy rossz lenne neki, ha nem mehetne, elengedni egyedul idegenekkel semmiképl, de én elmennék vele, még, ha nem is kedvelném a bandát akkor is, mert tudom, hogy ezzel örömet okozok neki. Én sose voltam discoba nem is szerezem, az élő koncertek sokkal jobbak kevesebb baj tortenik, mint mashol. A rajongok sokszor osszefognak es vedik segitik egymast. Ezt tapasztaltam minden koncerten. Minden evbe megyek a gyulai koncertekre mar vagy 20 éve járok soha semmi bak nem volt. Aki balhezott vagy nagyon reszeg volt a biztonsagi szolgalat lerendezte kidobta, hogy ne zavarjanak senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!