Ti elengednétek a 13 éves lányatokat egy rock koncertre? Hogy zajlik egy rock koncer?
Én most 29 éves édesanya vagyok és határozottan NEM engedném el!Én anno (nme is olyan régen) jártam ilyen koncertekre,ismerem a közeget...és hát nem a legideálisabb környezet egy gyereknek (mert oké,hogy érettebb a koránál,de akkor is gyermek még).
Hogy mi megy ott?...Ez nagyban függ attól,ki lép fel.De általánosságban elmondható,hogy a fiatalok 90% hulla részegen őrjöng,előfordulnak verekedések,a sok illuminált (és most finoman fogalmaztam)fiatal kötekedik,esetleg belekötnek a lányodba (ki tudja milyen okból kifolyólag,akár szexuális célzattal is)...és még sorolhatnám.
Nem gondolom,hogy ezt kellene látnia a lányodnak,ne ebből merítsen példát. :(
'. vagyok:sajnos el kell keserítselek,nem igaz,amit a nagyobb lányok mondtak neked.Én voltam nagyon sok Tankcsapda koncerten/is és hát...én mindenképpen azt javaslom,hogy semmiképp ne engedd el.Lesz még rá később is lehetősége.Esetleg vegyetek neki egy koncert dvd-t,talán azzal valamennyire ki tudjátok engesztelni.
Nekem fiam van,de még őt sem engedném el 16-17 éves kora előtt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!