Ti elengednétek a gyereketeket egy rock koncertre? ( Többi lent )
Szerintem fiatal még ehhez. Engem apum a saját(!) koncertjére se nagyon engedett 16 éves koromig.
17/L
Egyre érdekesebb dolgokat olvasok itt.
Sokan már szó szerint elhajtják otthonról a gyereket, hogy menjen el a diszkóba, vagy valami hasonlóan színvonalas szórakozóhelyre, de egy rock koncert az tabu.
Ne is, még a végén igényes zenével találkozik, maradjon csak a tuctuc világban.
A rockerek nem idióta vadállatok, akik egy vodkás üveggel szétverik a fejed, aztán megesznek, sokan összekeverik a csöves, punk attitűddel Ezt az együttest annyira nem ismerem, kb. 5 számukat ha hallottam, de mivel híresnek néznek ki, így gondolom azért a biztonsági ellenőrzés nívósabb, mint egy csűrdöngölőn, szóval rossz arcok nem hinném, hogy odamerészkednének. Egyedül valóban nem lenne okos elengedni, min. egy megbízható felnőtt ismerős kísérje el.
Szerintem nyugodtan elengedheted, nem lesz baj belőle. Ha mittudomén, Slipknot -ra akarna elmenni, akkor azt mondanám oda még ne, na de BvB...?
Amúgy jól írja az előttem nemtudomhánnyal szóló, annyival, DE ANNYIVAL jobb, ha egy BvB koncerten tolong a gyerek, mintha valamelyik alja diszkóban rázná magát. "Gyerekeknek szól a daluk"? Hát, ezt azért nem mondanám, de kétségkívül nem jellemző rájuk az állatias vandálkodás (a színpadon pláne nem, meg úgy egyébként se). Csak Andy (az énekes) szórakozott egyszer azzal, hogy lehúzta a gatyáját, de nem tartom valószínűnek, hogy megismételné. :D Ezen kívül meg borítékolható, hogy nem a lányod lesz az egyetlen tizenéves ott. Egyébként a BvB teljesen jó zenét játszik, az új albumukról a legtöbb szám eszméletlen. Korábban voltak zúzósabb számaik, de igazándiból azok sem mondhatóak túlzottan agresszívnak. Inkább ez, mint a tuctuc, meg a zenének csúfolt diszkós zajok.
Szóval, azt mondom, hogy ha a lányod normálisan viselkedik, akkor engedd el, nyugodtan.
ez egy tipikusan olyan banda aminek a rajongótábora tinilányzókból áll...semmi durvától nem kell tartani...lightos cucc :)
felnőttel simán elmehet.
nemhogy örülnél, hogy ilyen érdeklődése van és nem diszkóribi, mint a legtöbb kislány :) az igazi rockerek egyébként meglepő módon figyelnek arra a koncikon, hogy kultúráltan szórakozzanak szóval nem értem az aggodalmad főleg mivel lesz felnőtt kísérő is :)
Lesz felnőtt velük, szóval hadd menjen. Én szüleimmel 6 éves korom óta rendszeresen járok rock koncertekre, soha nem lett bajom, nem olyan fertő az, ahogy sokan elképzelik :D Szüleim felültettek a színpad szélére amíg kicsi gyerek voltam, ott nem lehetett semmi bajom, utána már nem kellett. :D
Ha szeretne, hadd menjen :) Főleg így, hogy lesz ott felnőtt. :) Bár a helyedben mennék velük :D De nem azért mert amúgy aggódnék, csak mert jó buli :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!