Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti elengednétek a gyereketeket...

Ti elengednétek a gyereketeket egy rock koncertre? ( Többi lent )

Figyelt kérdés
Az egyik osztálytársa anyja vinné el őt is meg a barátnőjét is. A banda neve Black Veil Brides. Olyan érvel jött, hogy gyerekeknek szól a daluk... Utána olvasgattam, és oké, hogy tényleg így van, de attól még egy rockkoncert? ( Csak 12 éves )

2013. máj. 16. 15:59
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem fiatal még ehhez. Engem apum a saját(!) koncertjére se nagyon engedett 16 éves koromig.

17/L

2013. máj. 17. 10:13
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Egyre érdekesebb dolgokat olvasok itt.

Sokan már szó szerint elhajtják otthonról a gyereket, hogy menjen el a diszkóba, vagy valami hasonlóan színvonalas szórakozóhelyre, de egy rock koncert az tabu.

Ne is, még a végén igényes zenével találkozik, maradjon csak a tuctuc világban.

A rockerek nem idióta vadállatok, akik egy vodkás üveggel szétverik a fejed, aztán megesznek, sokan összekeverik a csöves, punk attitűddel Ezt az együttest annyira nem ismerem, kb. 5 számukat ha hallottam, de mivel híresnek néznek ki, így gondolom azért a biztonsági ellenőrzés nívósabb, mint egy csűrdöngölőn, szóval rossz arcok nem hinném, hogy odamerészkednének. Egyedül valóban nem lenne okos elengedni, min. egy megbízható felnőtt ismerős kísérje el.

2013. máj. 17. 15:45
 13/22 anonim ***** válasza:
Nos ennek az együttesnek a rajongótábora nagyrészt tinilányokból áll. Nem hinném, hogy nagy veszély fenyegetné.
2013. máj. 17. 18:31
 14/22 anonim ***** válasza:
Elengedném :)
2013. máj. 17. 19:13
 15/22 anonim ***** válasza:
Akkor is értjük, ha magyarul írod le Bécs nevét.... Egyébként túl kicsi hozzá.
2013. máj. 18. 11:58
 16/22 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem nyugodtan elengedheted, nem lesz baj belőle. Ha mittudomén, Slipknot -ra akarna elmenni, akkor azt mondanám oda még ne, na de BvB...?

Amúgy jól írja az előttem nemtudomhánnyal szóló, annyival, DE ANNYIVAL jobb, ha egy BvB koncerten tolong a gyerek, mintha valamelyik alja diszkóban rázná magát. "Gyerekeknek szól a daluk"? Hát, ezt azért nem mondanám, de kétségkívül nem jellemző rájuk az állatias vandálkodás (a színpadon pláne nem, meg úgy egyébként se). Csak Andy (az énekes) szórakozott egyszer azzal, hogy lehúzta a gatyáját, de nem tartom valószínűnek, hogy megismételné. :D Ezen kívül meg borítékolható, hogy nem a lányod lesz az egyetlen tizenéves ott. Egyébként a BvB teljesen jó zenét játszik, az új albumukról a legtöbb szám eszméletlen. Korábban voltak zúzósabb számaik, de igazándiból azok sem mondhatóak túlzottan agresszívnak. Inkább ez, mint a tuctuc, meg a zenének csúfolt diszkós zajok.

Szóval, azt mondom, hogy ha a lányod normálisan viselkedik, akkor engedd el, nyugodtan.

2013. máj. 18. 12:08
 17/22 anonim ***** válasza:
53%
Utolsó vagyok, azt hozzátenném, hogy EGYEDÜL ne engedd el azért, de ha egy felnőtt ott lesz a közelben, miért ne?
2013. máj. 18. 12:10
 18/22 anonim ***** válasza:

ez egy tipikusan olyan banda aminek a rajongótábora tinilányzókból áll...semmi durvától nem kell tartani...lightos cucc :)

felnőttel simán elmehet.

nemhogy örülnél, hogy ilyen érdeklődése van és nem diszkóribi, mint a legtöbb kislány :) az igazi rockerek egyébként meglepő módon figyelnek arra a koncikon, hogy kultúráltan szórakozzanak szóval nem értem az aggodalmad főleg mivel lesz felnőtt kísérő is :)

2013. máj. 19. 03:09
 19/22 anonim válasza:
53%
hátha black veil bridesről van szó..akkor mindenképpen elkellmennie a gyerekenek:) nagyon jó együttes:) godolom jó élmény lesz:D
2013. máj. 22. 15:13
 20/22 anonim ***** válasza:

Lesz felnőtt velük, szóval hadd menjen. Én szüleimmel 6 éves korom óta rendszeresen járok rock koncertekre, soha nem lett bajom, nem olyan fertő az, ahogy sokan elképzelik :D Szüleim felültettek a színpad szélére amíg kicsi gyerek voltam, ott nem lehetett semmi bajom, utána már nem kellett. :D

Ha szeretne, hadd menjen :) Főleg így, hogy lesz ott felnőtt. :) Bár a helyedben mennék velük :D De nem azért mert amúgy aggódnék, csak mert jó buli :D

2013. máj. 31. 20:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!