Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nagyon-nagyon félek! Szerintet...

Nagyon-nagyon félek! Szerintetek ez bekövetkezhet? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok.

14 éves vagyok.

És tegnap éjjel megálmodtam a saját temetésemet.

Eddig nem féltem a haláltól,de most ha csak az álmomra gondolok félelmek gyötörnek és sirok.

Pedig elég szívós lány vagyok.

Egy kis részlet az álmomból:S

Halottas kocsiba teszik a koporsómat amire az van ráirva hogy: (A Nevem) élt 17 évet.

Mivan ha tényleg meghalok és ez egy előjel volt?

Léccy segitsetek mert nagyon félek!!!!

2009. szept. 28. 19:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én remek dolgokat tudok álmodni. Úgy is fogalmazhatnánk, hogy ha álmodok, garantált, hogy másnap egész nap kattog az agyam, általában jókat sosem sikerül. Álmodtam már a szüleim haláláról, a kutyám elvesztéséről, pereskedésről... legutóbb éppen háborúról. Röviden a lényege, hogy nagyimnál voltunk a családdal, és bombázni kezdtek. Nem volt hova szaladni... nagyim csak ült és azt hajtogatta hogy neki már úgysem lenne sok hátra, ha telibe találja egy bomba, hát legyen úgy, én meg csak könyörögtem, hogy ne mondjon ilyet... apu másik irányba szalad, anyuval a kerítés mellett állva sírtunk. Az az utolsó emlékem, azelőtt hogy felébredtem, hogy sírva megszorítom anyu kezét, és valami hihetetlen nyugodtság lesz úrrá rajtam. Hajnali 4-kor egyszerűen nem tudtam vissza aludni annyira valóságosnak tűnt, féltem hogy mi lesz ha egyszer bekövetkezik hasonló. Konkrét halálfélelmem volt, remegtem...

Volt olyan hogy álmomban zokogtam, és arra ébredtem, hogy tényleg zokogok, volt hogy azt álmodtam fuldoklom, és amikor magamhoz tértem tényleg azon erőlködtem hogy a bedugult orromon vegyek levegőt. Volt hogy egy felém tolató kamionnal álmodtam és amikor felébredtem rájöttem, hogy az órám csipog nem a tolató hang. Volt hogy esti filmmel álmodtam, vagy azzal a személlyel, akivel utoljára beszéltem lefekvés előtt. Viszont azt kell hogy mondjam olyan is volt, hogy két-három hónapig szinte hetente álmodtam halállal, aztán dédipapámat eltemettük. Hogy ez egy jel lett volna, vagy csak véletlen egybe esés, sosem tudom meg, de elég ijesztő volt.

Szerintem ne aggódj, pláne akkor ne, hogy ha előtte temetésen jártál. A halál fogalma valahogy mindig is egy kérdőjel lesz az ember életében, amitől valamilyen szinten tart, mert senki nem tudja mi van utána... ezért olyan rémisztő. Engem is elgondolkodtatna, de azt mondom, hogy ha "menned kell", akkor úgy is menni fogsz, nem számít hogy mennyire kapaszkodsz két kézzel az életbe függetlenül attól hogy mit álmodtál most :)

2009. okt. 3. 22:41
 12/13 anonim válasza:
Én 3 dologról álmodok : sex(XD) még több sex és annál is több sex pedig nem nézek semmien pronot ennek van jelentése? xD
2009. okt. 13. 14:49
 13/13 anonim ***** válasza:

Nagyon szépen köszönöm, most én is be fogom bezsélni magamnak és ezt fogom álmodni!:D

Vagy haldoklót...:S

:'D

2010. ápr. 16. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!