Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nagyon-nagyon félek! Szerintet...

Nagyon-nagyon félek! Szerintetek ez bekövetkezhet? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok.

14 éves vagyok.

És tegnap éjjel megálmodtam a saját temetésemet.

Eddig nem féltem a haláltól,de most ha csak az álmomra gondolok félelmek gyötörnek és sirok.

Pedig elég szívós lány vagyok.

Egy kis részlet az álmomból:S

Halottas kocsiba teszik a koporsómat amire az van ráirva hogy: (A Nevem) élt 17 évet.

Mivan ha tényleg meghalok és ez egy előjel volt?

Léccy segitsetek mert nagyon félek!!!!

2009. szept. 28. 19:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
95%
Ez csak egy álom volt nem a valóság!!!! Ezt azért tartsd észbe! Lehet, hogy csak nehéz napod volt, TV-ztél előtte stb! Én pl. ha látok egy horrort azt álmodom!
2009. szept. 28. 19:53
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodj meg, megnéztem az álmoskönyvet és a saját temetésed megálmodni, hosszú életet jelent. Fiataloknál pedig egy elmúlt szerelem feledését, tehát én arra gondolok, hogy majd lesz egy fontos változás az életedben, ezt álmodhattad meg, de a régi babonáskönyvben is a saját halált, temetést megálmodni hosszú életet jelent.
2009. szept. 28. 19:54
 3/13 anonim ***** válasza:
84%

Lehet hogy sokan le fognak pontozni, meg azt fogják mondani, hogy hülyeség, de mivel keresztény vagyok, el kell hogy mondjam.A halál szelleme, az ördög meg tudja támadni az embereket akár milyen módon, ilyen úton is.A célja, hogy félelmet keltsen, és hogy ez által fogva tartson.Ez egy ijesztés, nem előjel, de nem szabad tőle félned.Mert ha félsz tőle, akkor ezzel ebben hiszel és akkor beteljesedhet.DE NEM FOG, ne aggódj, csak ne félj!

Szüleid esetleg nincsenek kapcsolatban keresztényekkel?Vagy esetleg te?

2009. szept. 28. 19:56
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nyugi nincs semmi gáz, az álmok szimbolikus jelentésűek, nem az fog bekövetkezni amit álmodtál, néha pont az ellenkezőjére utal. A halál is a hosszú életet szimbolizálja. Ezek megfejtésére való az álmoskönyv :)

HALÁL: Hosszú élet. Ha saját halálodat álmodod meg: alapvető változás, megújulás az érzelmeidben; régóta érlelődő változtatási szándékodat valóra váltod.

HALOTTASKOCSI: Szerelmi bánat elmúlása; soha nem kapsz elégtételt fájdalmaidért - de már nincs is rá szükséged.

KOPORSÓ: A múltad jelképe. Ha ijesztő: nem veszel figyelembe egy régen történt, azonban fejlődésedet nagyon befolyásoló körülményt, amikor múltadról elmélkedsz.

Minden álom, csak jelképez valamit! Remélem megnyugtattalak egy kicsit :)

2009. szept. 28. 19:56
 5/13 anonim ***** válasza:
94%

Nyugi, nem fog bekövetkezni. :) Én 12 évesen álmodtam magamról hasonlót, és már 34 vagyok, még élek. :)

Álmoskönyv szerint, ha azt álmodod, hogy valaki haldoklik (de nem hal meg) az halált jelent. Ha konkrétan halált álmodsz, vagy halottat, az pedig kimondottan hosszú életet jelent. Hát remélem is! :)) Még szeretnék legalább 80 éves koromig élni. :)

2009. szept. 28. 21:29
 6/13 anonim ***** válasza:
77%

Hát ez nagyon jó :D

Én alapvetően 2-féle dolgot tudok álmodni: vagy szexelek vagy meghalok :D

Szerinted ugyan hányszor hányféleképp kellett volna már meghalnom (vagy szexelnem :D) ha ez valami előjel lett volna? Az álom egyébként az a folyamat, mikor az agy feldolgozza az aznapi információkat és ezekből valami képi anyagot látsz összevágva (gondolom láttál valami temetést vagy azzal kapcsolatos dolgot aznap), sokszor teljesen értelmetlenül még csak logikus átmenet sincs a jelenetek között.

Én nem venném komolyan, de ha szerinted megéri a paranoiát, akkor egészségedre.

2009. szept. 28. 22:54
 7/13 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm minden kedves válaszolónak!

Hát igen,az elmult hónap nehéz volt,mert becsapott egy olyan ember akit nagyon szerettem,de már nem érdekel...

És a 17-nek van vmi jelentése?

ja igen,sokan mondják,a hosszu életet,tehát ez egy kicsit megnyugtató.

A kereszténységről annyit tudnék mondani,hogy az egész család keresztény.

2009. szept. 29. 15:22
 8/13 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Hát előtte való nap és utána való nap is temetésen voltam,lobogót vittem.

Szerintem is emiatt lehetett ez a szörnyű álom.

De köszönöm még egyszer mindenkinek!

2009. szept. 29. 15:24
 9/13 anonim ***** válasza:

Én egyszer azt álmodtam, hogy felakasztott a tanárom. Nagyon rémes álom volt. Persze azóta sem következett be

:)

Nagyon sokszor szoktam álmodni olyat, hogy meghalok. Ezért már néha utálok is aludni. :)

2009. szept. 30. 15:47
 10/13 A kérdező kommentje:

Én a tanárom hamarabb felakasztom mint ő engem..xD

de am olyan rossz..de már 4 nap után kijelentem.. jól vagyok!!! :D

uu mikor azt álmodom zuhanok..leesek és aztán rendesen megmozdul a testem..gyaa az nagyon zorall..xD

2009. okt. 1. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!