Mit tegyek, hogy reagáljam le?
Szia!
Elsősorban ne toldd le őt ezért , és ne röhögj rajta , vagy szégyenítsd meg. Nem tudom, hogy milyen a kapcsolatotok a szülőkkel, de ha jó, akkor feléjük kellene jelezned, hogy beszélgessenek el a szexuális érés lényegéről. Ha pedig nem annyira jó, akkor te mondd el, hogy ez nem gond, csak mindennek megvan a maga funkciója...
Egyetértek az előzővel. Hogy ha a szüleiddel van olyan jó kapcsolatotok, hogy elmondhatod neki úgy, hogy ezt az öcséd nem tudná meg, akkor jelezd nekik, hogy ideje lenne felvilágosítani őt pár dologról. Ha tisztelnek, akkor nem fogják azt mondani az öcsédnek hogy tudják mi történt, egyszerűen csak belekezdenek.
Ha nem vagytok olyan jóban, akkor beszélgess vele te. Kérdezd meg tőle miket tud már a dologról, aztán mint egy jó barát csak beszélgess vele, egészítsd ki az ő "tudományát" a tiéddel, így nagyjából összerakja a képet, hogy miért is jó érzés neki a maszturbálás :) Azt is elmondhatod neki, hogy ezzel sincs semmi baj, csak próbálja akkor, amikor nem nyithat rá senki!
Jól teszed, szerintem inkább neked kellene elmondani, ait tudsz, mert tőled könnyebben veszi, hiszen te a bátyja vagy!!!
Nagyon fog tisztelni, ha megteszed!
Csak ügyesen, okosan. Nehogy elrémiszd!!!
Szerintem is jól teszed ha te mondod el neki, neked azért még sincs akkora tekintélyed talán mint a szüleidnek, így kevésbé érzi feszélyezve magát. Legalábbis én jobban örültem volna ha anno a nővérem világosít fel... Kár hogy csak bátyám van :)
Csak okosan... ha ezt az akadályt most jól veszi, akkor bízni fog benned, és talán érzi majd innentől kezdve hozzád mindennel fordulhat, később csaj ügyekkel is :) Második voltam :) 19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!