Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Féljek vagy ne féljek?

Féljek vagy ne féljek?

Figyelt kérdés

Attól félek hogy, belül fiú vagyok vagyok.

Nem szeretnék az lenni.12/L

2009. szept. 26. 20:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Szia!

És mire alapozod ezt? (pl. tetszenek a lányok, fiúsan öltözködsz...)

2009. szept. 26. 20:56
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem
2009. szept. 26. 21:33
 3/12 anonim ***** válasza:
figyelj! mondd el miért érzed ezt! ebből semmit sem tudunk meg. nem lehet egy lányból fiú. nem fog kukid nőni! ilyen szempontból ne félj!
2009. szept. 26. 22:21
 4/12 anonim ***** válasza:

Én azthiszem értem miről beszélsz. Nem tudom, hogy az a lány vagy-e akit én ismerek. Attól még, hogy a fiúkkal vagy inkább mint a lányokkal még nem vagy fiú!!! Szerintem is jófejek a fiúk, de ettől függetlenül én lányokkal jobban érzem magam. Mindenki egy egyániség! Te ilyen vagy. Fogadd el magad akkor sokkal könyebb lesz a környezetednek is elfogattadnod magad!!!

12/L

2009. szept. 27. 08:36
 5/12 anonim ***** válasza:
60%
aztaaa, jól kifejtetted a kérdést!!! :D
2009. szept. 27. 10:34
 6/12 anonim ***** válasza:
igen,nagyon keményen és hosszasan,információdúsan fejtetted ki
2009. szept. 27. 20:31
 7/12 anonim ***** válasza:
LOL
2009. szept. 27. 20:50
 8/12 anonim ***** válasza:
Vannak fiús lányok, ezzel semmi baj nincs.
2009. szept. 28. 22:26
 9/12 anonim ***** válasza:

Harmadik osztályos koromban rámjött hogy én nem akarok lány lenni.Sokáig rövid hajam volt,olyan mint a fiúknak,csak fiú barátaim voltak,nagy bő pólókba jártam,sokszor fiúnak mondtam magam,sőt örültem ha annak néznek,utáltam magam amikor a nőiesség jelei látszani kezdtek.Most 17 éves vagyok,a hajam a hátam közepéig ér,és teljesen nőiesen öltözködök.Hidd el ki fogod nőni ezt.Csak azt kell tudomásul venned hogy azon hogy lány vagy nem tudsz változtatni.Egyébként én akkor változtam meg mikor 6-ban az osztálytársaim megbeszélték hogy másnap mindenki szoknyába jön,és hülyén éreztem magam hogy nekem nem volt.Délután el is rángattam anyukámat szoknyát venni:)

Bocsi hogy egy kicsit hosszú lett:)

2009. szept. 29. 12:58
 10/12 anonim válasza:
hehehehehehehehehehehe
2010. febr. 16. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!