Féljek vagy ne féljek?
Attól félek hogy, belül fiú vagyok vagyok.
Nem szeretnék az lenni.12/L
Szia!
És mire alapozod ezt? (pl. tetszenek a lányok, fiúsan öltözködsz...)
Én azthiszem értem miről beszélsz. Nem tudom, hogy az a lány vagy-e akit én ismerek. Attól még, hogy a fiúkkal vagy inkább mint a lányokkal még nem vagy fiú!!! Szerintem is jófejek a fiúk, de ettől függetlenül én lányokkal jobban érzem magam. Mindenki egy egyániség! Te ilyen vagy. Fogadd el magad akkor sokkal könyebb lesz a környezetednek is elfogattadnod magad!!!
12/L
Harmadik osztályos koromban rámjött hogy én nem akarok lány lenni.Sokáig rövid hajam volt,olyan mint a fiúknak,csak fiú barátaim voltak,nagy bő pólókba jártam,sokszor fiúnak mondtam magam,sőt örültem ha annak néznek,utáltam magam amikor a nőiesség jelei látszani kezdtek.Most 17 éves vagyok,a hajam a hátam közepéig ér,és teljesen nőiesen öltözködök.Hidd el ki fogod nőni ezt.Csak azt kell tudomásul venned hogy azon hogy lány vagy nem tudsz változtatni.Egyébként én akkor változtam meg mikor 6-ban az osztálytársaim megbeszélték hogy másnap mindenki szoknyába jön,és hülyén éreztem magam hogy nekem nem volt.Délután el is rángattam anyukámat szoknyát venni:)
Bocsi hogy egy kicsit hosszú lett:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!