Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi a történik a lányommal?...

Mi a történik a lányommal? Vagy csak átlagos kamasz?

Figyelt kérdés
A lányom 6.-os és eddig csak lány barátai voltak. Bulikba sem járt. Ha megkérdeztem tőle, hogy tetszik-e neki valaki, akkor azt felelte, hogy "fúj, dehogyis". "Pasija" egy sem volt. Most ott tartunk, hogy ebben az évben 4 barátja volt. A 4.-et most készül "dobni", mert neki egy másik tetszik már megint. Minden fiú őt akarja és ő ezt csak élvezi, annak ellenére, hogy már többször is beszéltem vele. Eljár bulikba, mindig csak a haverjaival van ( a legtöbb haverja idősebb nála és sok köztük a fiú) és már sokszor láttam csókolózni, de szerintem ő még ehhez kicsi. Sokszor visszabeszél és a húgával sem foglalkozik túl sokat. Nekem ő a legidősebb gyermekem és nekem is csak húgaim voltak, így ezt nem tudtam megtapasztalni, de annyit tudok, hogy én nem voltam ilyen. Az a fiú, aki újonnan megtetszett neki, a család barátjának a fia. Nagyon rendes srác és remélem, ha összejönnek, akkor majd a fiú jó hatással lesz a lányomra, aki mindenkit megszerez, aki megtetszik neki. eddig jó tanuló volt, de most leromlottak a jegyei, nem vészesen, de eddig 5-ös volt mindenből, most meg 4-es. Sosem tanul sokat, esetleg az írásbelit készíti el. aggódom a lányomért, az (értelmes) válaszokat előre is köszönöm!! 37/N

2013. ápr. 26. 16:17
1 2 3 4 5
 41/47 senior24 ***** válasza:

Érdekes!Egyébként semmi baj,engem speciel nem bántottál meg,csak nem értem.Rengeteg kérdés indul ugy h felmérésre kell,és mégis érkezik rá válasz bőségesen.Vagy tényleg anyuka vagy és szégyenedben nem tudtad már h mivel vágd ki magad.Ha nem akkor bocsi.De egyébként annyi ilyen "szülő" van,és egyre csak több és több és több,akik feljönnek feltenni a kérdést h "elengedjem e 11-12 éves lányomat bulizni vagy Balaton Soundra,mert megigérték h nem csinálnak semmit",mert az a helyzet h az ilyen "szülőkkel" még egy kutyát sem neveltetnél fel,nemhogy egy embert,mert akárhogy is,de agyilag nem stimmel náluk valami és ki kellene öket vizsgáltatni,mert értelmes szülő ilyen kérdést fel sem tesz.Pszichológiailag ALKALMATLANOK a gyereknevelésre!

Egy-két évvel késöbb meg jönnek a kérdéseikkel h "mit csináljak a lányommal mert igy nem birok vele meg ugy nembirok vele,ezt csinálja meg azt,meg ezt nem akarja meg azt nem ,meg h nagyon elvetette a súlykot" stb stbJa és h egy oltári nagy r'banc lett!

AKKOR MIN CSODÁLKOZTOK?

Többet azért nem érdemes irnom mert a lényeges dolgokat már felvetették elöttem az ÉRTELMES válaszirok és azt tapasztaltam h Hál Istennek sok embernek helyén van az esze.

És az ilyen "szülők" helyében SZÉGYELNÉM MAGAMAT h számomra ez kérdés és nem egyértelmű nemleges válasz!

2013. máj. 5. 14:47
 42/47 anonim válasza:
0%
Á-Á-Á Ez káosz, ahogy nézem a válaszokat. És hááát, ahogy elnézem... Najó haggyuk a lényeg az, hogy én így (12 éves fejjel) úgy látom, hogy a felnőtteknek sincs igaza, meg az említett ,,csajszinak" sem. Ugyanis egy 12 éves lány mégis mi a frászt keresne zsúrokon??? Osztálybulik, szolidabb házibulik már 11 éves korban is okék. Na jó, hát a pasizást nézzük. Igazából nem jelentenek neki a fiúk (valószínűleg) semmit, csak így bizonyítaná, hogy ő nagylány. Vagy esetleg egy egész más ok... (és most gondolhat bárki bármit hogy én mit írok így 12 éves fejjel, de úgy gondolom, nem mondtam hülyeséget.)
2013. jún. 2. 15:54
 43/47 anonim ***** válasza:
89%
Utolsó tévedsz nincs keresnivalója házibuliban egy 12 évesnek,még 15-16 évesen sincs olyan buliban keresnivalója ahol van alkohol és nincs felnőtt felügyelet
2013. jún. 2. 16:10
 44/47 senior24 ***** válasza:
Jo dehát honnan tudja szegény?Azt hiszik ennyi idős fejjel h ugy müködik a világ ahogy ök azt elképzelik,meg h ök sz'rták a spanyol viaszt!Ha meg valami történik aminek persze ugy e következményei vannak és felelősséggel is jár,akkor meg mindenki hibás az ég adta világon csak egyedül ök nem.De ha nem engedsz meg nekik MINDENT,akkor meg minden vagy csak ember nem,de a kaját a pofájába azt elvárja meg a sok zsebpénzt,meg mindent,de h tennie kelljen valamit érte,azt már nem!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
2013. jún. 11. 15:32
 45/47 anonim válasza:
42%
Szerintem tök normális h egy 12 éves lánynak pasija van, meg bulizik! Az én húgom is 12 és neki is van pasija, bulikba jár, sörözik, és a 14 éves pasijával állítólag már pettingeltek is!
2013. júl. 23. 15:48
 46/47 anonim ***** válasza:
Utolsó remélem ezt viccnek szántad..
2013. júl. 23. 18:49
 47/47 anonim válasza:
Utolsó előtti vagyok! Persze h nem mondtam komolyan! Szerintem nem való szülőnek az ilyen!
2013. júl. 25. 12:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!