Mi a történik a lányommal? Vagy csak átlagos kamasz?
Érdekes!Egyébként semmi baj,engem speciel nem bántottál meg,csak nem értem.Rengeteg kérdés indul ugy h felmérésre kell,és mégis érkezik rá válasz bőségesen.Vagy tényleg anyuka vagy és szégyenedben nem tudtad már h mivel vágd ki magad.Ha nem akkor bocsi.De egyébként annyi ilyen "szülő" van,és egyre csak több és több és több,akik feljönnek feltenni a kérdést h "elengedjem e 11-12 éves lányomat bulizni vagy Balaton Soundra,mert megigérték h nem csinálnak semmit",mert az a helyzet h az ilyen "szülőkkel" még egy kutyát sem neveltetnél fel,nemhogy egy embert,mert akárhogy is,de agyilag nem stimmel náluk valami és ki kellene öket vizsgáltatni,mert értelmes szülő ilyen kérdést fel sem tesz.Pszichológiailag ALKALMATLANOK a gyereknevelésre!
Egy-két évvel késöbb meg jönnek a kérdéseikkel h "mit csináljak a lányommal mert igy nem birok vele meg ugy nembirok vele,ezt csinálja meg azt,meg ezt nem akarja meg azt nem ,meg h nagyon elvetette a súlykot" stb stbJa és h egy oltári nagy r'banc lett!
AKKOR MIN CSODÁLKOZTOK?
Többet azért nem érdemes irnom mert a lényeges dolgokat már felvetették elöttem az ÉRTELMES válaszirok és azt tapasztaltam h Hál Istennek sok embernek helyén van az esze.
És az ilyen "szülők" helyében SZÉGYELNÉM MAGAMAT h számomra ez kérdés és nem egyértelmű nemleges válasz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!