Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi a történik a lányommal?...

Mi a történik a lányommal? Vagy csak átlagos kamasz?

Figyelt kérdés
A lányom 6.-os és eddig csak lány barátai voltak. Bulikba sem járt. Ha megkérdeztem tőle, hogy tetszik-e neki valaki, akkor azt felelte, hogy "fúj, dehogyis". "Pasija" egy sem volt. Most ott tartunk, hogy ebben az évben 4 barátja volt. A 4.-et most készül "dobni", mert neki egy másik tetszik már megint. Minden fiú őt akarja és ő ezt csak élvezi, annak ellenére, hogy már többször is beszéltem vele. Eljár bulikba, mindig csak a haverjaival van ( a legtöbb haverja idősebb nála és sok köztük a fiú) és már sokszor láttam csókolózni, de szerintem ő még ehhez kicsi. Sokszor visszabeszél és a húgával sem foglalkozik túl sokat. Nekem ő a legidősebb gyermekem és nekem is csak húgaim voltak, így ezt nem tudtam megtapasztalni, de annyit tudok, hogy én nem voltam ilyen. Az a fiú, aki újonnan megtetszett neki, a család barátjának a fia. Nagyon rendes srác és remélem, ha összejönnek, akkor majd a fiú jó hatással lesz a lányomra, aki mindenkit megszerez, aki megtetszik neki. eddig jó tanuló volt, de most leromlottak a jegyei, nem vészesen, de eddig 5-ös volt mindenből, most meg 4-es. Sosem tanul sokat, esetleg az írásbelit készíti el. aggódom a lányomért, az (értelmes) válaszokat előre is köszönöm!! 37/N

2013. ápr. 26. 16:17
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
83%

Nem is tudom min lepődsz meg? 12 évesen már úgy el van engedve mint egy 14-15 korú lány. 4 barátja mégis mi a fenének volt? Sőt lassan már az 5-ik is beérik neki. + Bulik,haverok, és egyebek. Jesszusom hová tartunk?!

Ne is csodálkozz ha a lányodból egy züllőt kamasz lesz, hisz nagyon jó úton halad afelé. Még most próbálj változtatni ezen. Mert ha nem, 2-3 év múlva sírhatsz itt, hogy a lányod ilyen meg olyan, és nem tudod mihez kezdjél vele.

("minta gyerek" ezen kicsit elmosolyodtam :) Nem, nem voltam/voltunk azok, csak normális gyerekkorunk volt. Hál'Istennek! )

2013. ápr. 26. 22:48
 22/47 anonim ***** válasza:
92%

Ne haragudj,lehet,hogy már írták..

De minek teszed fel a kérdésed,ha a lányodat mindvégig bevéded?

Elmondom akkor a kulturált,értelmes válaszomat.Nagyon nem vagyok mintagyerek,szakközépiskolába járok,3-as vagyok matekból meg még sok egyéb tantárgyakból,a pszichológia meg ami érdekel,az 5-ös.Ennyi kb,ez nem mintagyerekség.Két kapcsolatom volt már,az egyik 2 évig tartott,a másik 1 évig.Mindkettővel le is feküdtem.Szóval most miután elolvasod a válaszom,kissé gondolkozz el!

Ha a lányodnak ennél többet engedsz,mint ami most van,akkor 17-18 éves korára elfog zülleni,és egy alja r*bi lesz belőle,mint most ezekből a festett szemöldökűekből is lett.Ők is így kezdték,hogy csak egy kis tinidiszkó,csak egy kis szülinapi buli..aha,aztán ezekből nagyobb,durvább bulizások lettek.Lehet,hogy sokkal több dolgot megtapasztalnak,mint én,és jobban beilleszkednek a mai társadalomba,de később csalódni fognak az életben.Ugyanis nekik minden a s*ggük alá lett rakva,mert anyukával meg apukával elszaladt a ló,és többet képzeltek a lányukról.A fiúkról meg annyit,hogyha összejön egy normálissal,akkor nagyon örülhetsz:D,mivel kevés mostanában a fiús fiú(nálam már férfias férfi).

Ne hidd,hogy jó lesz az,ha a lányodat véded és egyáltalán nem korlátozod.Korlátozni kell!Engem is korlátozott anya,és ezért nem vagyok terhes,nincs nemi betegségem és még drogozni sem drogoztam,ja és nem ittam le magam a sárga földig,nem is cigizek.Na tessék,akkor miről is beszélünk?

Eszembe sem jutott lázadozni,amikor még 14 éves kis hülye voltam,meg mikor 12 éves voltam..ajjaj,mi is ment akkor?Talán Csacska Angyal?:)

NEM,NEM KIAKARLAK OKTATNI..csak láss egy "gyerek" szemszögéből is,hogy neki mi lesz később a jó!

17/L

2013. ápr. 27. 00:06
 23/47 anonim ***** válasza:
81%
Bele sem merek gondolni mi lesz 5-6 év múlva, ha már 6.-os létére bulizik a lányod és a 4. pasija van. Ha nem úgy alakul az élete, ahogy egy normális fiatal lányhoz illik, azért csak saját magad hibáztathatod!!!
2013. ápr. 27. 08:32
 24/47 anonim ***** válasza:
83%
4 pasija volt eddig? Az szép... bulizni jár? gratulálok! először is meg kellene tiltani, hogy bulizni járjon! Hatodikos kislánynak otthon kellene lennie...játszani, vagy hétvégén a korosztályával bandázni... Talán be kellene keményíteni, és akkor nem gyk-n kérnél segítséget! Ha így folytatja a drága lányod, egy jó nagy rib@nc lesz belőle!
2013. ápr. 27. 10:18
 25/47 anonim ***** válasza:
100%

Engem anya 15 évesen se engedett el bulizni, 14 évesen még a ballagás utánin ott lehettem, de 8-kor vége volt. Első igazi bulim tán 17 évesen volt. RÁÉR!

Legyenek korlátok, legyenek szabályok, mert ezzel nem segítesz neki. Az anyja vagy, nem a barátnője.

2013. ápr. 27. 10:49
 26/47 anonim ***** válasza:

Nem úgy tűnik,hogy aggódsz a lányodért! Mégis milyen szülő az olyan aki a 12 éves kislányát elengedi buliba,aki nem nevelte eddig sem,és csak nézi,hogy a 6.os kislánynak romlanak a jegyei,meg pasikkal csókolózik.

Oké hogy tetszik neki valaki,fogják egymás kezét,van arcara,szájra puszi,de csókolózás? Meg oké elmegy szülinapi zsúrra,ott alszik a barátnőjénél de tinidiszkó és egyebek? basszus még 14-15 évesen sem kéne bulizgatnia,nemhogy 12 évesen.

A mai szülők rendkívül buták,felelőtlenek és nemtörődömök,tisztelet a kevés kivételnek!

2013. ápr. 27. 14:01
 27/47 anonim ***** válasza:

Ja és eszembe jutott rólad meg a lányodról ez a csodás Balázs show rész:

http://www.youtube.com/watch?v=ZwaUDjAYzx8

Régebben láttam, de azt hiszem te olyasmi lehetsz mint a nagyobbik kis ribizli anyukája.

2013. ápr. 27. 14:11
 28/47 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem ennyire nem vészes a helyzet. Én nagyon visszahúzódó voltam 12 évesen, mégis "örültem volna, ha összejön valami a fiúval, aki tetszett (tetszik)." És az összejön alatt én is csókolózást értettem. (és szerintem nem én vagyok itt az egyetlen, akinek járt ez a fejében már akkor is, csak legfeljebb a legtöbben elfelejtették.) Nos, a kérdésben szereplő lánynak összejött.

Ezzel önmagában még nincs baj, lehet teljesen normális kamasz, majd felnőtt belőle (igen, ismerek példát, hetedik félévkor már 8 fiún volt tül, aztán lenyugodott, jött 8.ban egy féléves kapcsolat, most pedig már kb. másfél éve van együtt a barátjával, és elég stabilnak tűnik.), csak arra kellene felhívnod a figyelmét, hogy a többiek ribancnak fogják tartani(mi is annak tartottuk azt a lányt), és egy idő után senkinek sem fog kelleni. (azon az egy fiún kívül mindenki azt mondta már rá, hogy soha (többet), annak az egynek viszont nagyon régóta (még a normális idők óta) tetszett.)

16/L

2013. ápr. 27. 15:40
 29/47 senior24 ***** válasza:

Képzeljétek engem nemrég neveztek mindenféle begyöpösödött gyökér kreténnek,mert elleneztem h ennyi idősen orba szájba bulizzon a KISGYEREK.Mert h ettöl nem lesz rossz ember,mert szélesedik a látóköre meg a ismerettségi köre meg mittomén.

Ja meg h más világot élünk és h azért mondom mert engem nem engedtek el ennyi idösen bulizni,pedig igen sokat jártam,de nem 'polyásként"És h én egy veszélyes ember leszek mert elborul egyszer az agyam és tömegmészárlásokat fogok csinálni.Meg h ha nem engedik el a szülök akkor egy félős nebáncs virág lesz és kevésbé lesz talpraesett meg nem fogja megállni a lábát az életben.

Szerintetek?

2013. ápr. 29. 16:07
 30/47 A kérdező kommentje:
Oké, elmondjak valamit? Ezt az egészet csak kitaláltam 23 éves vagyok és csak megakartam tudni, hogy mit válaszolnátok a kérdésemre..hívhattok bárminek NEM ÉRDEKEL köszönöm a válaszokat, egy felméréshez kellettem..elnézést, ha valakit ez furcsán érintett!!
2013. ápr. 29. 18:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!