Mi a történik a lányommal? Vagy csak átlagos kamasz?
Nem is tudom min lepődsz meg? 12 évesen már úgy el van engedve mint egy 14-15 korú lány. 4 barátja mégis mi a fenének volt? Sőt lassan már az 5-ik is beérik neki. + Bulik,haverok, és egyebek. Jesszusom hová tartunk?!
Ne is csodálkozz ha a lányodból egy züllőt kamasz lesz, hisz nagyon jó úton halad afelé. Még most próbálj változtatni ezen. Mert ha nem, 2-3 év múlva sírhatsz itt, hogy a lányod ilyen meg olyan, és nem tudod mihez kezdjél vele.
("minta gyerek" ezen kicsit elmosolyodtam :) Nem, nem voltam/voltunk azok, csak normális gyerekkorunk volt. Hál'Istennek! )
Ne haragudj,lehet,hogy már írták..
De minek teszed fel a kérdésed,ha a lányodat mindvégig bevéded?
Elmondom akkor a kulturált,értelmes válaszomat.Nagyon nem vagyok mintagyerek,szakközépiskolába járok,3-as vagyok matekból meg még sok egyéb tantárgyakból,a pszichológia meg ami érdekel,az 5-ös.Ennyi kb,ez nem mintagyerekség.Két kapcsolatom volt már,az egyik 2 évig tartott,a másik 1 évig.Mindkettővel le is feküdtem.Szóval most miután elolvasod a válaszom,kissé gondolkozz el!
Ha a lányodnak ennél többet engedsz,mint ami most van,akkor 17-18 éves korára elfog zülleni,és egy alja r*bi lesz belőle,mint most ezekből a festett szemöldökűekből is lett.Ők is így kezdték,hogy csak egy kis tinidiszkó,csak egy kis szülinapi buli..aha,aztán ezekből nagyobb,durvább bulizások lettek.Lehet,hogy sokkal több dolgot megtapasztalnak,mint én,és jobban beilleszkednek a mai társadalomba,de később csalódni fognak az életben.Ugyanis nekik minden a s*ggük alá lett rakva,mert anyukával meg apukával elszaladt a ló,és többet képzeltek a lányukról.A fiúkról meg annyit,hogyha összejön egy normálissal,akkor nagyon örülhetsz:D,mivel kevés mostanában a fiús fiú(nálam már férfias férfi).
Ne hidd,hogy jó lesz az,ha a lányodat véded és egyáltalán nem korlátozod.Korlátozni kell!Engem is korlátozott anya,és ezért nem vagyok terhes,nincs nemi betegségem és még drogozni sem drogoztam,ja és nem ittam le magam a sárga földig,nem is cigizek.Na tessék,akkor miről is beszélünk?
Eszembe sem jutott lázadozni,amikor még 14 éves kis hülye voltam,meg mikor 12 éves voltam..ajjaj,mi is ment akkor?Talán Csacska Angyal?:)
NEM,NEM KIAKARLAK OKTATNI..csak láss egy "gyerek" szemszögéből is,hogy neki mi lesz később a jó!
17/L
Engem anya 15 évesen se engedett el bulizni, 14 évesen még a ballagás utánin ott lehettem, de 8-kor vége volt. Első igazi bulim tán 17 évesen volt. RÁÉR!
Legyenek korlátok, legyenek szabályok, mert ezzel nem segítesz neki. Az anyja vagy, nem a barátnője.
Nem úgy tűnik,hogy aggódsz a lányodért! Mégis milyen szülő az olyan aki a 12 éves kislányát elengedi buliba,aki nem nevelte eddig sem,és csak nézi,hogy a 6.os kislánynak romlanak a jegyei,meg pasikkal csókolózik.
Oké hogy tetszik neki valaki,fogják egymás kezét,van arcara,szájra puszi,de csókolózás? Meg oké elmegy szülinapi zsúrra,ott alszik a barátnőjénél de tinidiszkó és egyebek? basszus még 14-15 évesen sem kéne bulizgatnia,nemhogy 12 évesen.
A mai szülők rendkívül buták,felelőtlenek és nemtörődömök,tisztelet a kevés kivételnek!
Ja és eszembe jutott rólad meg a lányodról ez a csodás Balázs show rész:
http://www.youtube.com/watch?v=ZwaUDjAYzx8
Régebben láttam, de azt hiszem te olyasmi lehetsz mint a nagyobbik kis ribizli anyukája.
Szerintem ennyire nem vészes a helyzet. Én nagyon visszahúzódó voltam 12 évesen, mégis "örültem volna, ha összejön valami a fiúval, aki tetszett (tetszik)." És az összejön alatt én is csókolózást értettem. (és szerintem nem én vagyok itt az egyetlen, akinek járt ez a fejében már akkor is, csak legfeljebb a legtöbben elfelejtették.) Nos, a kérdésben szereplő lánynak összejött.
Ezzel önmagában még nincs baj, lehet teljesen normális kamasz, majd felnőtt belőle (igen, ismerek példát, hetedik félévkor már 8 fiún volt tül, aztán lenyugodott, jött 8.ban egy féléves kapcsolat, most pedig már kb. másfél éve van együtt a barátjával, és elég stabilnak tűnik.), csak arra kellene felhívnod a figyelmét, hogy a többiek ribancnak fogják tartani(mi is annak tartottuk azt a lányt), és egy idő után senkinek sem fog kelleni. (azon az egy fiún kívül mindenki azt mondta már rá, hogy soha (többet), annak az egynek viszont nagyon régóta (még a normális idők óta) tetszett.)
16/L
Képzeljétek engem nemrég neveztek mindenféle begyöpösödött gyökér kreténnek,mert elleneztem h ennyi idősen orba szájba bulizzon a KISGYEREK.Mert h ettöl nem lesz rossz ember,mert szélesedik a látóköre meg a ismerettségi köre meg mittomén.
Ja meg h más világot élünk és h azért mondom mert engem nem engedtek el ennyi idösen bulizni,pedig igen sokat jártam,de nem 'polyásként"És h én egy veszélyes ember leszek mert elborul egyszer az agyam és tömegmészárlásokat fogok csinálni.Meg h ha nem engedik el a szülök akkor egy félős nebáncs virág lesz és kevésbé lesz talpraesett meg nem fogja megállni a lábát az életben.
Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!