Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi a történik a lányommal?...

Mi a történik a lányommal? Vagy csak átlagos kamasz?

Figyelt kérdés
A lányom 6.-os és eddig csak lány barátai voltak. Bulikba sem járt. Ha megkérdeztem tőle, hogy tetszik-e neki valaki, akkor azt felelte, hogy "fúj, dehogyis". "Pasija" egy sem volt. Most ott tartunk, hogy ebben az évben 4 barátja volt. A 4.-et most készül "dobni", mert neki egy másik tetszik már megint. Minden fiú őt akarja és ő ezt csak élvezi, annak ellenére, hogy már többször is beszéltem vele. Eljár bulikba, mindig csak a haverjaival van ( a legtöbb haverja idősebb nála és sok köztük a fiú) és már sokszor láttam csókolózni, de szerintem ő még ehhez kicsi. Sokszor visszabeszél és a húgával sem foglalkozik túl sokat. Nekem ő a legidősebb gyermekem és nekem is csak húgaim voltak, így ezt nem tudtam megtapasztalni, de annyit tudok, hogy én nem voltam ilyen. Az a fiú, aki újonnan megtetszett neki, a család barátjának a fia. Nagyon rendes srác és remélem, ha összejönnek, akkor majd a fiú jó hatással lesz a lányomra, aki mindenkit megszerez, aki megtetszik neki. eddig jó tanuló volt, de most leromlottak a jegyei, nem vészesen, de eddig 5-ös volt mindenből, most meg 4-es. Sosem tanul sokat, esetleg az írásbelit készíti el. aggódom a lányomért, az (értelmes) válaszokat előre is köszönöm!! 37/N

2013. ápr. 26. 16:17
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
88%
Úr isten!Barátja 12 évesen??Komolyan úgy gondolod,hogy az normális?Hát akkor nem csodálom,hogy idáig jutottatok!
2013. ápr. 26. 17:00
 12/47 anonim ***** válasza:
89%
És egy 12 éves számára mit jelent a kapcsolat?
2013. ápr. 26. 17:01
 13/47 anonim ***** válasza:
97%
Tinidiszkó ide, vagy oda, érdekes a felfogásod. "Miért baj? Miért nem lehet barátja a lányomnak??" téged zavar, te félted, nem én. Azt kérdezted, mi történik vele, mi csak megválaszoltuk.
2013. ápr. 26. 17:05
 14/47 anonim ***** válasza:
84%
Az,hogy 12 évesen elkezdik érdekelni a fiúk,olyan szinten,hogy kérdez téged róluk,a barátnőivel már többször beszélgetnek a "pasikról" normális,de hogy barátja legyen az nem.
2013. ápr. 26. 17:20
 15/47 anonim ***** válasza:
91%
Nem a tinidiszkók 14-16 éveseknek vannak, nem kisiskolásoknak. Mi az, hogy barátja. Mert ha annyi, hoyg fodják egymás kezét a szünetekben az ok, de mondjuk hogy rendira járjanak meg szexeljenek az nagyon nem fér bele ebbe a korba. De az látszik miért ilyen a lányod, mert nem jól nevelted, nem ltáod a dolgok mögött a gond forrását.
2013. ápr. 26. 17:44
 16/47 anonim ***** válasza:
95%
Az utolsó kommentekből látszik, hogy gyerek írta ki a kérdést :DD
2013. ápr. 26. 18:09
 17/47 anonim ***** válasza:
85%

Jaaaaaj, már értem!

Kérdező, te ilyen barátnőm-a-lányom-nem-pedig-a-gyerekem-mert-az-milyen-menő típusú szülő vagy, ugye?

Akkor meg ne csodálkozz, ha semmi tekintélyed nincsen előtte.

2013. ápr. 26. 18:33
 18/47 anonim ***** válasza:
74%
12 éves vagyok. 6 éve ugyanazt a sportot űzöm reggel , este edzés nincs kecmec , hogy nem szüleim hajtanak. Pasizni? Na ez még eszembe sem jutott. Öt éve kitűnő átlagom van. Az edzéseket azért mondtam az elején , mert a sport (úszás) eléggé kemény fizikai munka nem veszi el az eszem és ugyan úgy tanulok , igaz mindig úgy jövök haza , hogy meghalok , de nem tanulni KELL!!!
2013. ápr. 26. 19:33
 19/47 anonim ***** válasza:
79%

Ha valóban ilyen 8-kor végződő, korabelieknek való bulikba jár, az szerintem nem gond. Mit jelent az, hogy pasija van? Mert ha mondjuk kézfogást és szájra puszit, azzal sincs baj, de ennél több szerintem még min. 2-3 évig nem kellene.

Ha csupán erről van szó, akkor csak kamaszodik és ez normális. Ha viszont a lányod szexel, iszik, cigizik 12 évesen (bár ilyet nem írtál), akkor valamit cseszettül elrontottál.

2013. ápr. 26. 19:42
 20/47 anonim ***** válasza:
69%
Röviden és tömören, a lányod egy RIBANC, és később még nagyobb ribanc lesz :D
2013. ápr. 26. 22:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!