Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi a történik a lányommal?...

Mi a történik a lányommal? Vagy csak átlagos kamasz?

Figyelt kérdés
A lányom 6.-os és eddig csak lány barátai voltak. Bulikba sem járt. Ha megkérdeztem tőle, hogy tetszik-e neki valaki, akkor azt felelte, hogy "fúj, dehogyis". "Pasija" egy sem volt. Most ott tartunk, hogy ebben az évben 4 barátja volt. A 4.-et most készül "dobni", mert neki egy másik tetszik már megint. Minden fiú őt akarja és ő ezt csak élvezi, annak ellenére, hogy már többször is beszéltem vele. Eljár bulikba, mindig csak a haverjaival van ( a legtöbb haverja idősebb nála és sok köztük a fiú) és már sokszor láttam csókolózni, de szerintem ő még ehhez kicsi. Sokszor visszabeszél és a húgával sem foglalkozik túl sokat. Nekem ő a legidősebb gyermekem és nekem is csak húgaim voltak, így ezt nem tudtam megtapasztalni, de annyit tudok, hogy én nem voltam ilyen. Az a fiú, aki újonnan megtetszett neki, a család barátjának a fia. Nagyon rendes srác és remélem, ha összejönnek, akkor majd a fiú jó hatással lesz a lányomra, aki mindenkit megszerez, aki megtetszik neki. eddig jó tanuló volt, de most leromlottak a jegyei, nem vészesen, de eddig 5-ös volt mindenből, most meg 4-es. Sosem tanul sokat, esetleg az írásbelit készíti el. aggódom a lányomért, az (értelmes) válaszokat előre is köszönöm!! 37/N

2013. ápr. 26. 16:17
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, megértem, hogy így akarsz adatot gyűjteni, (talán közelebb állnak a valósághoz az így kimondott gondolatok) de megsértődve azért ne legyél azért, amiért mindenki a saját szája íze szerint reagált:)

Mert ha ez egy komoly kérdés lett volna, akkor minden jóérzésű ember szerint anyuka valamit elhibázott - ezt te sem tagadhatod.

Szóval ez esetben ne vedd magadra a véleményeket, viszont tartsd őket tiszteletben.

2013. ápr. 29. 18:36
 32/47 anonim ***** válasza:
Én is 6. o vagyok, és eszembe sem jutna palizni! Vannak nagyon jó fiú barátaim is, de inkább lányokakl lógok, vagyis együtt lógunk a csajokkal. A fiúkkal is lehet hülyéskedni stb. De szerintem egy 6. o lánynak semmi köze nincs a fiúkhoz, a bulikhoz. Kivéve a szülinapi, vagy valami más esemény, stb de az se tartson 10-11-nél tovább! Szerintem jobban kéne fognod.
2013. ápr. 29. 18:37
 33/47 anonim ***** válasza:
Az utolsó vagyok. Most olvastam végig miket írtál, meg hogy 23 éves vagy. Ha ez igaz egyálatlán , mondd meg nekem, hogy mi lett a kutatásod vége, és hogy minek írtad ki, mihez kell?
2013. ápr. 29. 18:39
 34/47 A kérdező kommentje:
Pchiológusnak tanulok és felmérésem szerint az emberek 85%-a nem megértő és az esetleges szülőt is befolyásolhatták volna ezek a válaszok. Mindenesetre ne haragudjatok emiatt, de kellett a főiskolai tanulmányaimhoz.
2013. ápr. 29. 19:06
 35/47 anonim ***** válasza:
100%

Megbocsáss, de egy "Pchiológus" nem így ír, és nem olyan vehemensen írta volna az utolsó előtti hozzászólást amilyen hangnemben te írtad.

Nem lehet, hogy véletlenül te vagy a 12 éves gyerek, aki most azon háborog, hogy az anyja a fentiek miatt megbüntette? Vagy valami hasonló?

2013. ápr. 30. 02:28
 36/47 A kérdező kommentje:
Nem!
2013. ápr. 30. 13:15
 37/47 anonim ***** válasza:
100%

Phicologus? Hát én fekve röhögök ezen..:"D

Az előző kommentelőnek valami igaza lehet...lehet,hogy te vagy az a 12 éves lány..nem?:)

2013. máj. 1. 08:27
 38/47 anonim ***** válasza:
100%
Azért egy haszna volt a 12 éves csajnak. Az ő kérdésére legalább csőstül jött válasz.
2013. máj. 1. 11:40
 39/47 anonim ***** válasza:
Na kb. 8 év múlva (vagy ha nincs szerencsétek) akkor a te fajta lányokból lesznek a sarki....-ok
2013. máj. 2. 15:52
 40/47 anonim válasza:
meg ne tiltsd neki, csak lázadni fog!
2013. máj. 2. 17:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!