Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan mondjam el a lányomnak,...

Hogyan mondjam el a lányomnak, hogy új kapcsolatom van?

Figyelt kérdés

4 éve váltam el a férjemtől de lényegében már a legkisebb lányunk (3,5 éves) is úgy fogant,hogy nem szerettük egymást.Miután elváltunk félévre rá lett egy párom (régről ismertem,családi barátok voltunk,kb kamasz korom óta ismertem)mikor este dolgoztam ő vigyázott a gyerekekre és kiderült,hogy egy szemét pedofil... fogdosta a nagyobbik lányomat,szörnyű dolgokra akarta kényszeríteni és volt amit meg is tett vele.Szerencsére ez hamar kiderült és megkapta az a szemét a méltó büntetését.

Azóta (több mint 2 éve) nem nagyon volt kapcsolatom randizgattam de azóta a lányom nem bírja a felnőtt férfiakat elviselni a közelében, most van egy férfi aki elrabolta a szívem olyan mint kamaszkorom regényeiben leírt szerelem. Már együtt vagyunk 5 hónapja (ő a gyerek orvosunk,a nagylányom nem hozzá jár)És nem szeretnénk tovább titkolózni,de nem tudom hogy mondjam el a nagylányomnak? Ő most 14 éves.A páromnak kikel költöznie a jelenlegi otthonából és össze akarunk költözni mert nem látjuk értelmét fenntartani még egy lakást.

Gondoltam rá,hogy szakember segítségét kérjem a gyerekkel kapcsolatban. Szerintetek?

2013. ápr. 25. 12:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
87%

A szakember jo otlet, ugyanis a lanyodnak meg kell ertenie, hogy nem minden ferfi pedofil. Van akivel a sajat apja tesz ilyet, es a neveloapja meg nem. Masreszt ha a lanyod nem jon ki ebbol, orokre gyulolni fogja a ferfiakat, ami neked nem biztos hogy par evnel tovabb korlatozza majd az eleted, de az ovet biztosan.

Masreszt azt gondolom, hogy te is ember vagy, akinek szuksege van tarsra. Nem a te hibad ami tortent, hiszen regen ismerted az illetot, aki a lanyodra vigyazott. Tehat a lanyod se hasznalja arra a tortenteket, hogy te orokre egyedul maradj... a gyerekek sokszor nem viselik el, ha a szulo mast is szeret rajta kivul, es ha erre meg oka is van, jon az erzelmi zsarolas.

Vidd el orvoshoz, nem lehet orokke vedeni mint a himestojast, attol nem lesz jobban.

2013. ápr. 25. 17:55
 12/12 anonim ***** válasza:

Mindenképpen szakemberhez kell fordulni.

Ha valaki felfogja, hogy a gyerek teljesen kiszolgáltatott volt a saját otthonában attól a férfitől, akire a mamája bízta (mert nem ismerte), az láthatja, hogy ennél nagyobb megrázkódtatás nemigen létezik.

Mi várható a gyerektől ?! .. az anyu eddig is tévedett az én káromra, nincs garancia, hogy legközelebb nem fog.

Sajnos, teljesen törvényszerű a reakciója.

Ahhoz, hogy te házon kívül kivel randizol, ahhoz nincs köze, de persze, hogy fél egy új "apukától".

2015. júl. 11. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!