Normális, ha a lányomnak ez a "hobbija"?
Amíg más is érdekli, amíg kilehet ebböl a világból zökkenteni, addig nincs semmi gond, nézze csak.
De próbáld ki hogy amikor a film megy akkora szervezz valami szuper programot neki. pl moziba menjetek, vagy vacsorázni, vagy valamit amit amúgy nagyon kedvel. Ha szivesen elmegy nem lázadozik akkor nincs gond. De ha ez teljesen kiakassza akkor azért már elgondolkodtató, hogy beszélni kell, vele és ha nem megy szakembert felkeresni.
A másik amit még kipróbálhatsz, hogy a film kezdete elött 1 órával tudta nélkül lekapacsolod a bizotsítékot és jé elment a villany, biztos elromlott (mert a szomszédnak van villanya), próbálj mindent, de nem megy a vissza kapcsolás. Hogy ekkor mit fog szolni, kiakad-e , hogy nem látja stb... ha bele törödik akkor nincs gond. De ne pár perccel a kezdete elött kapcsold le mert azon tuti kiakad, legyen ideje megemészteni hogy kedvencét nem látja.
van egy olyan honlap, ahol a leghíresebb sorozatgyilkosokkal készült interjúk vannak, meg leírások a tetteikről...
Engem is nagyon érdekelt egy időben. Tényleg érdekes, meg olyan hátborzongató.
Az emberek midnig is vonzódtak az olyasmihez, ami borzalmas (lásd: nyilvános kivégzések, gladiátor harcok, stb.)
Szerintem nincs benne furcsa, és nem kell aggódnod.
l/24
Kamaszként válaszolok ha nem baj.
Érdekesek ezek a dolgok és néha rám is rámjön és ezeket keresem, van egy-két "kedvencem" is a legnagyobbak közül. Valahogy gusztustalanul érdekes és izgalmas ez a világ, a pszichológia dolgokon gondolkozok el a legtöbbször,hogy mi visz rá valakit arra amit tesz.
(Az utolsó ötletét nem tartom működőképesnek, mert nekem egy áramszünetnél az az első,hogy megnézem a biztosítékot. De lehet csak én vagyok ilyen :) )
17/l
Értettem mit akartál :)
De tényleg én nem látok benne semmi furát, az embert lenyűgözi a saját fajának kegyetlensége.
Én például nagyon jól szórakoztam a Zodiákus vagy Hasfelmetsző Jack "munkásságának" olvasása közben. Van bennük valami ördögi zsenialitás és a történetük olyan mint egy jó regény,ahogy játszi könnyedséggel átverik a rendőrséget.
Semmivel nem tartom rosszabbnak,mint ha valaki horror vagy vámpíros gyilkolászós regényeket olvas.
Persze egy másolós gyilkossal nem szívesen futnék össze a sötétben :)
4-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!