Hogy mondjam meg a lányomnak (16), hogy ne egyen annyit?
Okos, hogy nem szólsz neki direktbe, ne is célozz rá.
Legyenek könnyű vacsorák, sok salátával, esetleg készítsétek együtt, az jó beszélgetési lehetőség, válasszatok közösen dresszinget, daraboljátok a zöldséget stb.
Gondolom napközben nem otthon eszik, úgy nehéz lehet kontrollálni.
Engem kamasz koromban állandóan "gebikének" hívtak, csoda, hogy nem lettem evési zavaros...
Csak finoman, mert ez érzékeny pont.
Esetleg elviheted úszni, vagy squassolni, Neked is biztos jól jön a mozgás.
megkérdezhetem, hogy mégis hány kg ? milyen magas?
mert lehet, hogy van rajta egy kis felesleg, de így nem tudom, hogy most tényleg komolyan kellene e vele foglalkozni...
én elvoltam hízva 14 évesen 65-70 kg voltam, és lehet hogy nagyon rosszul esett volna az anyukámtól, hogy mondja hogy fogyjak, de 16 éves koromra már 75-80 körül lettem és sokkal jobban fájt, amit az iskolában műveltek velem... de ha a lányod mondjuk 60 kg az 55 helyett, akkor az még nem vészes! ahogy ő jól érzi magát. ha nagyon akarna fogni, akkor beleegyezne az ilyen közös fogyiba :)) én mit meg nem tettem volna egy ilyenért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!