Miért utálja az unokáját? Hogy mondjam meg a lányomnak hogy a nagymama nem kíváncsi rá?
megmondom öszintén hogy fogalmam sincs...sose értettem az ilyet...és hogy mi a megoldás? nem hiszem hogy nagyon lenne...sajnálom szegény kislányodat...remélem a te anyukád pótolja az anyósodat...:(
22L
Szia!
Nálunk dettó ilyen a helyzet. A nagymama együtt lakik egyik gyerekével és 2 fiú unokájával, fizeti a rezsit mindent... pedig a gyereke is dolgozik plussz még az unokákat is jobban támogatja. Van a másik gyerek másik unoka, oda fél évente látogat el, akkor ad egy 100 ft-os csokit meg pénzt és le van rendezve. A dolgozó gyereke meg hadd nem mondjam hogy 500ft-ot...
A másik gyerek is dolgozik ahol másik unoka van és azt mondja, azért nem támogatja a mésik gyerekét, mert nekik MINDENÜK MEGVAN...
hát pff...
nem értem máig ezt a helyzetet. de egy tuti, nem fog megváltozni! nekem nem rossz, mert a másik nagymamám nagyon aranyos és sokat törődik velünk <3
de ne aggódj, a kislányod miatt, mert szerintem hozzászokik majd a helyzethez.
Remélem nálatok is van egy másik nagyi vagy egy keresztanyuka aki sokat törődik vele!
Én azt mondanám neki, hogy a nagyi meghalt.
Ha ennyire nem kíváncsi az unokájára, akkor soha többé ne kerüljön a szemem elé...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!