Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 18 éves lányomnak 4 hete...

18 éves lányomnak 4 hete udvarol egy fiú és csak ma mondta el. Miért nem mondta el előbb? Eddig mindent azonnal elmondott.

Figyelt kérdés
2013. jan. 10. 13:04
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy már vágyik olyan dolgokra is amit egy kicsit csak ő tud! 18 éves!!
2013. jan. 10. 15:48
 2/8 Golan Trevize ***** válasza:
100%
Lehet, hogy addig nem akarta mondani, amíg nem biztos a dolog.
2013. jan. 10. 15:49
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy ez a téma már már kicsit kínosabb neki, mint mondjuk a sulis jegyek vagy ilyesmik... Egy kis magánéletet adhatnál neki, már 18 éves és hát végül mégis csak elmondta ezt a dolgot. Nincs ebben semmi különös.
2013. jan. 10. 17:01
 4/8 anonim ***** válasza:
66%
ennyire fáradt embereket és kérdéseket pffff ...
2013. jan. 10. 18:47
 5/8 anonim ***** válasza:

18 éves felnőtt, semmi közöd hozzá!

Felnőtt, fogadd el, nem kell minden egyes lépését bejelenteni.

2013. jan. 12. 00:00
 6/8 anonim ***** válasza:
Valószínűleg azért, mert ki akarta várni, hogy egyáltalán érdemes-e róla mondani valamit... Vagy épp nagyon is szerette volna, ha jól alakul a kapcsolata, de nem akarta "elkiabálni". Most már tudod, nincs jelentősége, hogy nem első pillanattól számolt be róla.
2013. jan. 16. 12:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Anyuval nekem nagyon jó kapcsolatom van, mindent elmondok neki, de a dolgokat nem mondom el addig, amíg nincs mit mondanom róla... úgy értem az elején még nincs semmi említésre méltó, csak aztán amikor már történik vmi, pl elhív randira egy fiú, azt már elmondom, és akkor anyu általában megtudja az előzményeket is... de a lányod már 18, miért kéne minden gondolatád megosztania veled? 16/L
2013. jan. 16. 20:23
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia.

19 éves srác vagyok. Én sem úgy kezdtem otthon anyunak, hogy ecseteltem a dolgokat. Mert minek? Ha nem jön össze különböző okokból kifolyólag, akkor majd hallgathatom a "buta" kérdéseit... Jobb az ilyeneket csak akkor napvilágra hozni, ha már letisztultak a dolgok.

Mint pl. a facebookon. Mindig jókat röhögök, mikor bejelölik egymást, hogy párkapcsolatban vannak, aztán rá 1 hétre, már egyedülállóak...

Szóval nem kell belemagyarázni azt, hogy nem érdekli a vélemenyéd.

2013. jan. 18. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!