Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Rosszban vagyok a barátnőimmel...

Rosszban vagyok a barátnőimmel . Mi legyen? : /

Figyelt kérdés
Volt egy legjobb barátnőm akivel olyasmi a kapcsolatunk hogy már egymásra sem nézünk..Nekem volt/'van' ilyen két sima barátnőm, akikkel mindig beszélgetek/beszélgettem. Lett egy új legjobb barátnőm, a régi legjobb pedig hozzá szegődött a másik kettő sima barátnőmhöz. Az új legjobb barátnőm nem igazán bírja azt a három csajt, meg én sem mert ők a nagy fiúkkal vannak....:') Akarva-akaratlanul is csesztetem őket(dobálózás, szék kihúzás, beszólogatás), pedig mindig elhatározom hogy békén hagyom őket. De egyszerűen nem bírom hogy nagyképűsködnek .... -,-
2013. ápr. 22. 18:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Hát te hülyébb vagy, mint én esküszömXD
2013. ápr. 25. 13:57
 12/12 Mendtalife válasza:
Szerintem gondolkozz el rajta kicsit hogy miért zavarnak ők téged, kommentbe azt írtad hogy ők nem csinálnak semmit veled. Nekem úgy tűnik hogy neked az fáj, hogy az a három lány, akik közül az egyik a legjobb barátnőd volt .. jól megvannak nélküled is. Nem tudom mi az oka ami miatt megszakadt a barátságotok, de vagy fogadd el hogy már nem vagytok barátok és ne cseszegesd őket vagy menj oda hozzájuk és beszéljétek meg hogy kinek mi a baja és béküljetek ki.
2013. máj. 10. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!