Rosszban vagyok a barátnőimmel . Mi legyen? : /
Figyelt kérdés
Volt egy legjobb barátnőm akivel olyasmi a kapcsolatunk hogy már egymásra sem nézünk..Nekem volt/'van' ilyen két sima barátnőm, akikkel mindig beszélgetek/beszélgettem. Lett egy új legjobb barátnőm, a régi legjobb pedig hozzá szegődött a másik kettő sima barátnőmhöz. Az új legjobb barátnőm nem igazán bírja azt a három csajt, meg én sem mert ők a nagy fiúkkal vannak....:') Akarva-akaratlanul is csesztetem őket(dobálózás, szék kihúzás, beszólogatás), pedig mindig elhatározom hogy békén hagyom őket. De egyszerűen nem bírom hogy nagyképűsködnek .... -,-2013. ápr. 22. 18:21
1/12 anonim válasza:
szerintem ez már rég nem barátnő kategória..
2/12 anonim válasza:
Az, hogy nem vagy képes lezárni ezt a dolgot, konstatálja hogy te is épp olyan gyerekes vagy, mint ők. Legyen önuralmad, és emelt fővel hagyd őket a francba.
3/12 A kérdező kommentje:
De ők rendesek csak néhe idegesít amit művelnek a folyosón...Szeretnék velük jóban lenni de erre már semmi esély.:Ddd
2013. ápr. 22. 19:01
4/12 anonim válasza:
Hány évesek vagytok?
" a nagy fiúkkal" :)
5/12 A kérdező kommentje:
13-14.. A nagy fiukat meg a 8.-asokra ertettem.:D
2013. ápr. 22. 20:28
6/12 anonim válasza:
Dedó.
Ha nekem lennél a barátnőm, én biztosan elküldenélek melegebb éghajlatra, és mi az, hogy barátkozni akarnál még ezek után velük? :D Hát jól látod, hogy semmi esély nincs rá, hisz a legtöbb ember nem akarna vissza kapni egy ilyen "barátnőt".
7/12 Lákátos Géza Bácsi válasza:
Ha nem figyelnek taszajsd seggbe öket , es akkor jobb lesz a kapcsolatotok !!!
8/12 A kérdező kommentje:
Jólvan.:D
2013. ápr. 22. 21:21
9/12 anonim válasza:
szegény lány, mekkora problémái vannak :((
10/12 A kérdező kommentje:
piff páff :(((((((((((((((((((((((
2013. ápr. 23. 16:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!