Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan értessem meg a barátnői...

Hogyan értessem meg a barátnőimmel hogy nem én voltam?

Figyelt kérdés

Beteg voltam, és otthon 1 hétig. Persze a neten tartottuk a többiekkel a kapcsolatot. Egy bizonyos társaági oldal a Facebook kiváló alkalmat biztosított erre. Mikor megyek az első nap suliba a betegeskedés után. A suli ajtajában nagy meglepetésemre az érintett osztálytársam pasija, meg egy másik gyerek letámad hogy állítsam le magam, és hogy miért törtem fel az adatlapját az oszttársamnak. Elkezdtem nekik magyarázni hogy én nem tudok erről, és hogy nem én törtem fel. Ezt a huza-vonát a becsöngetés szakította meg. Az emeleten is szapulni kezdtek, de ez csak felületes volt. Az osztályban a legjobb barátnőim nem szóltak hozzám, egybegyűltek és rólam beszélgettek. Ezt onnan gondolom hogy engem lestek közben. Van pár kiskapu amúgy mert az érintett osztálytársamnak elmagyaráztam hogy nem én voltam és hogy nem lennék képes vele ilyet csinálni. Elgondolkozott rajta de még mindig úgy áll hogy nem biztos benne. Na jó úgy 10es skálán 6oson van, ha a tizes az hogy elhiszi. egyre többen kezdtek mellém állni a lányok közül. 8an vagyunk és ebből 6an mellettem vannak, szóval kezdek a felszínre bukkanni, de még a fél iskola ellenem van meg + még a két "legjobb" barátnőm. De csak az a rossz hogy még akik pártatlanok, azokat is, sőt mindenkit arra buzdítanak hogy ne szóljanak hozzám, ne haverkodjanak velem, satöbbi.

Az az egyetlen bizonyítékuk hogy én akkor otthon voltam, és ők pedig órán. És így csak én tudtam belépni a netes dolgokba, meg azt találták ki hogy annyi kódfeltörős program van már szóval biztos letöltöttem 1et. Nem én törtem fel mégis rámkenik. Nem tudom ki volt, de elég hááát hogyismondjam durva dolgokat írt máramennyire ezt annak mondhatom. Pl. kivette a pasiját a "kapcsolatok" címszó alól ( ki van írva az adatlapon hogy ezmegez kapcsolatban). Kiírta a nyilvános lapra hogy I love ezmegaz, és annak a gyerek nevét írta akit utál. És az én volt pasimnak írogatott hogy szeretlek,szeeretlek....az oszttársam adatlapjáról, és mivel én vagyok az első és egyetlen gyanusított, a már említett reggel (a másik gyerek a volt pasim) aztis hozzá tette hogy nagyon felbaszta az agyát és hogy már ne is álmodozzak arról hogy össze akarok vele jönni.

Mindegy egy szó mint száz, valaki jól tőrbecsalt. És most nem tudom hogyan tisztázhatom magam. Borzalmas így lenni mert én már régen beleőrültem volna az iskolába ha nem lennének ott a barátaim. És most se barátok, se jó jegyek, itthon se minden rendben és úgy érzem mintha összecsapnának a fejem fölött a hullámok. Most amikor legjobban lenne rájuk szükségem, ekkor történik ez.

Az internet jó dolog de borzalmasan össze lehet veszni miatta.

16/L

2011. márc. 31. 16:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

igen ismerős a dolog..

én úgy oldottam meg hogy megkérdeztem:

-mégis hogy tudod bizonyítani hogy én tettem?

ha nem tudja bebizonyítani akkor meg nyugodtam leállhat.

jó oké irogatott meg minden de mért pont te?azért mert beteg voltál? az nem ok arra

szerintem nyugodtan kérdezd meg tőlük az említett mondatot.

2011. márc. 31. 16:38
 2/12 A kérdező kommentje:
már kérdeztem. ezek voltak a bizonyítékok, hogy csak én voltam otthon...stb. de az egyik ellenséges barátnőmnek van net előfizetése a mobilján, és mondjuk lehet hogy esetleg óra alatt megkívánt utálni.
2011. márc. 31. 16:50
 3/12 A kérdező kommentje:
de ez nem annyira valószínű merthátkiutálták volna az egész iskolából őket ha kiderül. Nem azért mert ezt tették hanem azért mert rámkenték és még bosszúhadjáratot is indítottak. de mondjuk inkább örülhetnének a fejüknek mert egyszer ők is beléptek az enyémbe egy nyomi kis szavazás miatt "merthogy minnél több szavazat legyen" és én nem cirkuszoltam. pedig épp véletlenül szembetaláltam magammal SAJÁT MAGAMAT amin egy magyar tinisztárt imádom. XD
2011. márc. 31. 16:54
 4/12 anonim ***** válasza:
Szegenyem. :( Szereintem is kerdezd meg tolluk, hogy milyen bizonyitekuk van arra, hogy te torted fel?? Mond nekik azt, hogy miert lennel akkora ostoba, hogy akkor tord fel mikozben betegen otthon vagy es mindenki teged gyanusitana? Hiszen feltorhetned barmikor suli utan egy este vagy delutan amikor mindenki gep elott ul es akkor tobb szaz ember lehetne gyanusitani. :) Nem lehet, hogy eppen az torte fel aki a legelfoglaltabbnak tunt? :)) Mond meg nyugodtan nekik, hogy ha ilyennel kepesek teged meggyanusitani akkor tisztaba vagy vele, hogy mit jelentesz szamukra es jobb ha akkor nem is nevezitek egymast baratnak. Az is lehet, hogy valaki jol alad akart tenni. Ki kezdte el ezt az egeszet? Ki emlitette legeloszor? Talan annal kene keresni a nyulat? Remelem megoldodik a helyzeted.
2011. márc. 31. 17:03
 5/12 anonim ***** válasza:
Nyugodtan emlitsd meg nekik, hogy lett volna olyan alakalom amikor te is kiborulhattal volna (pl. a szavazast illetoen) de tobbre ertekelted az o baratsagukat mint egy nyamvadt internetes szavazast. ezert nem erted, hogy hogyan viselkedhetnek igy. Tenleg ennyit jelentesz szamukra? Tenleg ennyire nem biznak benned? Mert ha igy van akkor nyugodtan adjak a tudtodra es menjetek kulon utakon mert nincs szukseged ilyen bartokra. :(
2011. márc. 31. 17:08
 6/12 anonim ***** válasza:

mondd nekik ezeket:

,, ennyire unalmas életetek van hogy ha már akad valakire valamit kenni, akkor rögtön ezt teszitek?"

amúgy akkora hülyeség hogy egyesek össze tudnka veszni a facebook miatt. mondd hogy nem vagy egy internet kocka azt se tudod hogy kell ezeket feltörni, meg mi értelme lenne, amúgy ha meg ezek után se hisznek neked kit érdekelnek ha ilyen szánalmasak amúgy az én osztályomba is akkora sz@rkavarás megy pedig az égvilágon semmi nem történt, d eén már csak röhögök rajtuk mert szánalmasak, vannak igazi barátaim, a felületes osztálykapcsolatok meg miért érdekelnének ha kibeszélnek pletykálnak és kitalálnak dolgokat rólam..?" van egy rajongótáborom " :D

2011. márc. 31. 20:31
 7/12 A kérdező kommentje:
öhm...hát köszii a jó tanácsokat, de nem mondhatom hogy nem értek hozzá mert köztudott számítógépzseni vagyok de nem kocka! Az egyik ellenséges oszttársam pedig állandóan fb-n lóg. tanulás előt, után, közben, helyett. szabadidőben....
2011. márc. 31. 21:05
 8/12 A kérdező kommentje:
valami kis léguti betegségem volt ami fertőző szval nem voltam annyira nagybeteg. csak a fertőzésveszély.
2011. márc. 31. 21:06
 9/12 anonim ***** válasza:

aranyos vagy :D

ne idegeskedj már ilyenen, ki a f.szt érdekel, hogy mit gondolnak rólad.

mond meg neki "én törtem fel te takony k.rva... és, most akkor micsinálsz???"

2011. ápr. 2. 11:46
 10/12 anonim ***** válasza:
Mond nekik azt, hogy miert lennel akkora ostoba, hogy akkor tord fel mikozben betegen otthon vagy es mindenki teged gyanusitana? Hiszen feltorhetned barmikor suli utan egy este vagy delutan amikor mindenki gep elott ul es akkor tobb szaz ember lehetne gyanusitani.
2011. ápr. 2. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!