Milyen ötletetek van arra, hogy a barátnőimmel egyszerre közölhessem, hogy újra babás vagyok?
Figyelt kérdés
Számomra érthetetlenül, de volt sok sértődés az első babámnál, hogy "miért nem mondtad el nekem csak most és én vagyok az utolsó aki megtudja"... hasonló kifakadások.Természetesen összehívni nem tudom őket, de valami kedves email vagy körlevél vagy nem it tudom, írjak mindenkinek egy képeslapot? Így én egyszerre adom tudtukra a hírt, a többi már a postán múlik...2013. jan. 10. 08:50
1/7 anonim válasza:
Ilyenen kiakadni..... Írj nekik emailt.
2/7 A kérdező kommentje:
mivel 7 évig nem estem teherbe azt hitték az első pozi teszt után a nyakugba ugrok, holott csak a 10. hét után meséltem el nekik, hogy babát várok... gondolom ezért furcsálták a dolgot... nah ez már mindegy, most szeretném ha nem lenne okuk panaszkodni, hiszen mindegyiket egyformán szeretem és mind jó barátom.
2013. jan. 10. 09:09
3/7 anonim válasza:
Üljetek össze valahol és jelentsd be nekik egyszerre :) Vagy kör SMS
4/7 A kérdező kommentje:
írtam, hogy összehívni nem tudom őket mert 600km re élek tőlük. valakinek valmai jó ötlete esetleg?
2013. jan. 10. 09:42
6/7 anonim válasza:
Az első uh képet küldd el nekik emailben, hogy ' Kop-kop megérkeztem'
7/7 anonim válasza:
Akárhogy is közlöd velük, e-mailben, telefonon, sms-ben, akik kifakadtak, azoknak ne felejtsd el az üzenet végére írni, hogy ne aggódj, ezúttal a többiek sem tudták meg hamarabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!