Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, ti hisztek Istenben?...

Kamaszok, ti hisztek Istenben? Vallásosak vagytok?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 21. 10:36
1 2 3 4 5 6 7
 51/70 anonim ***** válasza:
nem.
2013. ápr. 25. 14:40
 52/70 anonim ***** válasza:
100%
Kellemesen csalódtál? Mármint miben? Hogy ilyen sokan hisznek Istenben? Csak mert szerintem egyátalán nem lesz ettől valaki jobb vagy rosszabb, de hát ki hogy gondolja...
2013. ápr. 25. 15:57
 53/70 anonim ***** válasza:
100%
Ateista vagyok. Nem hiszek istenben, de nem tartom a létezését teljesen lehetetlennek, ugyanúgy, ahogy teszem azt a pogózó rózsaszín elefántokét sem. Nagy az univerzum, elférhetnek mindenfélék benne, de ami engem illet, hiszem, ha látom.
2013. ápr. 25. 23:14
 54/70 anonim ***** válasza:
26%

Én már nem vagyok kamasz, de kamaszkorom óta pogány világnézetem van, wicca és hasonlók.

A kereszténység meg egy nagy agymosás.

2013. ápr. 26. 10:58
 55/70 anonim ***** válasza:
100%

Én igen, de ne pontozzatok már le légyszi... Bár nem járok templomba mostmár régóta (betegség miatt), sokat imádkozom, hiszek Istenben.

17/L

2013. ápr. 28. 14:47
 56/70 anonim ***** válasza:
90%

Igen, járok hittanra, imádkozok, járok misére, és vallásosan is neveltek, tehát hiszek Istenben...

14/F

2013. ápr. 28. 22:23
 57/70 anonim ***** válasza:
Én hiszek! És nap mint nap tapasztalom, hogy segít és szeret. :) És vallásos is vagyok (katolikus), mert ad egy ideális keretet és formát a hitem megéléséhez, gyakorlásához. Ezen persze lehet gúnyolódni meg trollkodni..
2013. ápr. 29. 17:31
 58/70 anonim ***** válasza:
29%

56-os:

"vallásosan is neveltek"

Szerintem inkább kezdd el használni a SAJÁT fejedet!

2013. ápr. 29. 17:33
 59/70 anonim ***** válasza:
82%

egy érdekes kis tanmese :) :Két magzat beszélget.

- Mondd, te hiszel a születés utáni életben ?

- Persze. A születés után jön az élet. Talán azért vagyunk itt, hogy felkészüljünk arra, ami ezután következik.

- Hagyjuk már! A születés után nincs semmi ! Onnan még senki nem tért vissza! És különben is, hogy nézne az ki ?

- Azt pontosan nem tudom, de úgy érzem, hogy ott mindenhol fények vannak... Talán a saját lábunkon fogunk járni, és a saját szánkkal eszünk.

- Ez már végképp ostobaság ! Járni nem lehet ! Még, hogy szájjal enni Nevetséges ! Hát nem látod a köldökzsinórt ? És ha már itt tartunk, gondolkodj el egy picit: azért sem lehetséges a születés utáni élet, mert a köldökzsinór túl rövid .

- Igen, de szerintem valami biztosan lesz, épp csak máshogy, mint amit itt életnek nevezünk.

- Ostoba vagy. A születéssel az élet véget ér, és kész.

- Figyelj, nem tudom pontosan mi lesz, de majd a Mama segít nekünk...

- A Mama ? Te hiszel a Mamában ? !

- Igen.

- Ne nevettesd ki magad ! Láttad már valahol ? Egyáltalán látta már valaki ?

- Nem, mert itt van körülöttünk. Benne élünk. S bizony, neki köszönhetjük, hogy vagyunk.

- Na, most már hagyjál békén ezzel az ostobasággal, jó ? Majd akkor hiszem a Mamát, ha látom.

- Látni nem tudod, de ha elcsendesedsz, akkor hallhatod az énekét, érezheted a szeretetét. Ha elcsendesedsz, érezni fogod...

2013. ápr. 29. 17:40
 60/70 anonim ***** válasza:
77%

#56-os!

A mai világ pont azért ilyen züllött, mert az emberek a saját fejüket használják! Jó, most lehet lepontozni, ha ettől jobban érzitek magatokat, de ezzel csak azt mutatjátok, hogy ti is mai züllött réteghez tartoztok, mert azt hiszitek, ezzel most húdenagyon leoltottatok...

Naszóval, arról lenne szó, hogy a mai fiatalok semmire se mennének a szüleik nélkül. Te például azért nem hiszel Istenben, mert a szüleid nem így neveltek. De az öregebbek véleménye fontos, hiszen ők már sokat láttak, tapasztaltak az életben. Tehát nem kell önfejűnek lenni, mert az idősebbek tanítása nélkül semmire nem mennél...

Miért kell mást bántani, mert mást követ vagy mástól tanul? Ezen gondolkozz egy kicsit...

56-os

2013. ápr. 29. 21:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!