Nalátod ott a baj, hogy ezt úgy fogod fel, hogy meg akarlak téríteni. Ennyit az intelligenciádról...
Attól még, hogy valamilyen csekély szinten hívő vagyok, ugyanúgy elfogadom a tudományos elméleteket is, nálam a két dolog nem különálló tényezők.
A hit lényegét nem magyarázom el, mert már előre eldöntötted, hogy mert nem kaptál pónit egy imáért, akkor máris nincs Isten, másrészt tőlem úgyse fogadnál el tanácsot, mert elkönyveltél hülyének elsőre, és mint azt tudjuk az első benyomás a legerősebb - ez tény, mellesleg tudományosan bizonyított, még egy példa, hogy nem egy könyvégető vagyok.
A továbbiakban nem érdekelsz, írogathatsz felőlem, szerintem vicces, ahogy dobálózol az általad poézisnek szánt irományokkal.
Egyáltalán nem hiszek... Sőt..a NÉMELY vallásos embert ki nem állhatom, ugyanis szeretek filozofálni és akárhányszor beszélgetünk bnőmmel, oda szoktak jönni és mondják a betanult szövegeiket...
Ezen felül a legtöbb begyöpösödött felnőtt is vallásos...
A 20-asnak címezném a hátralevő részt... Anno majdnem MINDENKI hitt istemben... Ebből mi lett?? Háborúk... Azon vitatkoztak és azért háborúztak h eldöntsék, kinek van a legjobb képzeletbeli barátjuk...
"aki ócsárolja a kereszténységet az egy hülye, mert nem ismeri "
Túlzottan is ismerem. Amúgy ezzel a válasszal nem azt erősítetted, hogy mennyire értelmes emberek járnak ilyen "gyülekezetekre".
Hiszek! :) Párszor elmegyek templomba, misére, imádkozok is néha, járok hittanra. Hamarosan konfirmálok :)
13/L
Nem, nem is vagyok vallásos, meg sem vagyok keresztelve. Hajlandó vagyok beszélgetni a témról, de ha téríteni akarnak, azt nem kedvelem. Vagy ha valakinek nem tetszik, és nagyokat néz, hogy "nem hiszel Istenben?!", az is elég fura.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!