Miért olyan fontos a kamaszok körében a facebook like-ok száma?
1. egyes kamaszok körében
2. láttam már 20-on és 30-on felül is ilyeneket úgyhogy ne általánosits
ne általánosíts, engem nem érdekel a lájkok száma:) Kb. 15-20 ember véleménye érdekel, ebben benne van a családom és a barátaim, de az ő véleményük nem abban nyilvánul meg hogy ész nélkül lájkolnak. Legfőképp magamnak akarok megfelelni és tetszeni, ha valammiben bizonytalan vagyok akár a külsőmmel kapcsolatban akár másban, anyut kérdezem meg, vagy a legjobb barátnőimet.
Szerintem akik a lájkok számában versengenek, azoknak egyrészt nincs olyan barátja vagy családtagja aki tudja "igazolni őt", ezért a neten keres önigazolást. másrészt nincs más amiben ki tudna tűnni, csak a lájkok száma :) 14/L
#6 lennék újra.
Miért lettem lepontozva? 14 vagyok, bőven kamasz. Viszont azok, akik felraknak képeket naponta (többször is) egy 'csúnya vagyok :'((((' vagy ' engem nem szeret senki :((((' szöveggel, azok igen is szánalmasak és figyelemhiányosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!