Elegem van a lányom új stílusából vagy ez csak kamaszkor?
Figyelt kérdés
A lányom 12 éves egyeltalán nem hallgat rám!!!Megkérem valamire csak azért se csinálja meg...Visszafelesel flegmázik velem!Nagyon sokat rontott a jegyein egyértelmüen le*ar-ja a tanulást és mindent!Azt mondta hogy elmegy a barátnőjéhez erre elment a fodrászhoz és rózsaszínre festette a haját! Nem tudok rá hatni semmivel már mindent megpróbáltam.Szobafogságot zsebpénz megvonása!!! Amikor mostan ki a ruháját ki esett a zsebéből egy doboz cigi! Nem tudom honnan van rá pénze! Felhívott az osztályfőnöke hogy nem volt suliba tegnap! már nem tudom mit csináljak2013. ápr. 17. 14:06
11/14 anonim válasza:
Nagyon is jogos mindaz, amit előttem írtak, csak annyit tennék hozzá, hogy nagyon fontos lenne közben beszélned a lányoddal, mert apró elszólásokból esetleg rájöhetsz, mi is okozza a problémát valójában (rossz társaság, trauma stb...), és ennek megfelelően szabhatnád ki a büntetését, de talán lehetőséged nyílik megszüntetni a kiváltó okot is. Egy ilyen problémát célszerű visszavezetni a gyökerekig, mert biztos, hogy nem egyik napról a másikra lett ilyen. Persze, kamaszkor így meg úgy, de azért tudni kellene, hol a határ.
12/14 anonim válasza:
Ez durva h már 12 évesen... nekem 16 évesen kezdődött el ez a korszakom
13/14 anonim válasza:
Ha nincs más akkor fizikai tetlegességhez kell folyamodni(egy saller, nem pedig agyonverni)
14/14 anonim válasza:
Szerintem le kell ülni vele beszélni. És nem meghátrálni. Meg kell vele beszélni, hogy amit csinál, az miért nem jó. és lehet, érdemes kompromisszumokat kötni. Pl. a rózsaszín haj egy tininél sztem annyira nem vészes, mert mégis mikor próbálja ki... de az, hogy a hátad mögött szerez pénzt meg hogy stikában cigizik meg hogy így beszél veled, az már messze nem jó és illendő. Ja, és figyelj arra, amit mond, mert lehet, hogy a te nevelésedbe is csúszott be hiba korábban, és az is kiválthatta belőle ezt a viselkedést, nemcsak a rossz társaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!