Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A lányommal soha nem volt jó...

A lányommal soha nem volt jó kapcsolatom, de most meg rosszab, mi legyen?

Figyelt kérdés

15 évés lányom van.Soha nem volt angyal,soha nem volt jó kapcsolatunk de most még rosszab...nem beszėl velem meg semmit.

Múltkor kérdeztem hogy van-e barátja ( mert állítólag van neki, amiket én hallottam róla azok szerint a lányom nagyon kihívó,perverz,és talán k*urvás) de o csak annyit mondott hogy semmi közöm hozzá. Az öltözködése is igen kihívó,nagy melleim vannak es azt kihasználja.

A barátnője akivel élég jó kapcsolatom vam ő monta hogy a lányom egy ideje megváltozott

Ha megkérdezem hogy kivel megy akkor aztmondja nem mindegy ugyse ismerem őket. Az apjával a kapcsolata szörnyű,utálja őt.

De az en kapcsolatomat helyreszeretném hozni dehogy?

2013. ápr. 13. 11:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
*le se tojja
2013. ápr. 13. 13:11
 12/13 anonim ***** válasza:

Szerintem is te vagy a lany..

"" nagy melleim vannak """

Egy szulo sose mondja azt ,hogy "perverz,és talán k*urvás"

Televan helyesirasi es fogalmazasi hibakkal .

2013. ápr. 13. 22:08
 13/13 anonim ***** válasza:
Te sem vagy 100-as.Mit vársz a lányodtól?
2013. ápr. 13. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!