Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak a lányommal?

Mit csináljak a lányommal?

Figyelt kérdés

El kezdett flegmázni velem és az anyjával is!! Vissza beszél és egész nap szinte ezt hallgatja: http://www.youtube.com/watch?feature=fvwp&v=CxsqDjFTJ9Q&NR=1

Már elegem van mondtam már neki szépen csúnyán is nem hallgat rám kihuztam tőle a gépet erre a telefonján hallgatja azt azért nem akarom tőle elvenni mert busszal jár a suliba és szoktam hivni!! mit csináljak? Vagy csak kamaszkor?

#kamasz?
2013. ápr. 8. 18:02
 1/7 anonim ***** válasza:
87%
Kitalálom, 12 és 14 között van? Mert ha igen, akkor semmit. Úgy hívják, hogy kamaszkori lázadás, és szinte mindenkinek van ilyen időszaka.
2013. ápr. 8. 18:08
 2/7 anonim ***** válasza:
3%

"Mit csináljak a lányommal?

El kezdett flegmázni velem és az anyjával is!!"

most akkor kije is vagy pontosan a csajnak?

2013. ápr. 8. 18:10
 3/7 anonim ***** válasza:
84%

Szörnyű ez a gyerek! :-) A kamaszok néha olyanok, mintha valami szörnyeteg pottyantotta volna ide. Nyugi, pár év, és megint normális lesz :-)

Egyre vigyázzatok, ne szúrjátok el ordibálással, valós ok nélküli büntetéssel, és ellenőrzéssel.

2013. ápr. 8. 18:11
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
2-es: képzeld, az apja :-D
2013. ápr. 8. 18:12
 5/7 anonim ***** válasza:
83%

ah basszus tényleg xd

apák nem szoktak kérdést kiírni, azért nem tudtam :Ddd

2013. ápr. 8. 18:15
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
szánalmas ez a zene
2013. ápr. 8. 23:29
 7/7 anonim ***** válasza:
18,19 éves korára abba hagyja,ezt az időt túl kell vészelni és próbálni nem elrontani a kapcsolatot.Az édesanyjával még szenvtelenebb lesz, ilyenkor egy kicsit vetélytársat látnak a lányok az anyjukban.(a fiúknál fordítva)Ha nem kezd el csavarogni és nem csinál eget verő hülyeségeket nem kell aggódni.A lényeg, hogy érezze, hogy a szüleire mindig számíthat.Pár év múlva ő fog meglepődni,hogy ilyen volt. Tapasztalatból tudom.
2013. ápr. 10. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!