Megengednétek a 13 éves lányotoknak, hogy több lyuk legyen a fülében?
Figyelt kérdés
Hányat engednétek meg maximálisan?2013. ápr. 11. 19:08
11/12 anonim válasza:
Nekem nem rég lett kilyukasztva a fülem, így most 2-2 lyuk van benne. Eleve szeretem a szegecseket, rockos dolgokat, ezért anyu nem bánta, maximum hetvenkétszer kellett kérnem, de a hetvenharmadikra már nem volt kifogása, hogy miért nem ér rá, így hát elmentünk egy tetkóshoz belőtte, villámgyorsan megvolt, nem fájt, alig éreztem, és 3000 Ft volt a +1 pár fülbevaló és a lövés. :)
L/13
12/12 anonim válasza:
Nekem 13 évesen 2-2 volt, azóta 2-3 és nem bántam meg, semmi gond nincs vele, ha meg később ki akarja venni, nem olyan feltűnő fülbe, mint pl egy szájpiercing.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!