SZMK-s anyukák! Mit tennétek a következő helyzetben?
Fiam másodikos,vannak osztálytársai vagyis a szülők,akik már elsőben sem fizettek egyáltalán osztálypénzt,pedig csak havi 800 ft-ot kell fizetnünk,semmi mást.
Ebben benne van a tisztasági csomag(ami ha vinnénk,magában 1000ft lenne havonta),a technika órára szükséges anyagok,fénymásolás,karácsonyi ajándék,anyák napi ajándék készítése a szülőknek,Mikulás és húsvéti csomag a gyerekeknek!Külön csak az erdei tábort kell fizetnünk.
Elég kellemetlen lenne,ha azok a szülők gyerekei akik nem fizetnek,kimaradnának mindenből,de akik fizetünk,nem fizethetünk helyettük is.
Mit csinálnátok?
A nem fizető gyerekek és szüleik ne kapjanak ajándékokat?
Természetesen a nem fizető gyerekek várják legjobban a csomagokat,és ők nem tehetnek róla,hogy a szüleik nem fizetnek....
Már többször voltak figyelmeztetve,de közölték,hogy nem fizetnek!(hozzáteszem,hogy mindegyik szülő,aki nem fizet dohányzik,és a mai árakkal egy doboz cigi ára egy havi osztálypénz)
Köszönöm
nem én vagyok az szmk-s anyuka,csak ők is felvetették mindenkinek,hogy mit tegyenek ajándék és egyén terén.
Ha nekem kellene dönteni,akkor nem tudnék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!