Valaki figyelne rám és a porblémámra?
Szia!
Nekem is voltak/vannak ilyen problémáim és hidd el, nem csak vigasztaláskép mondom, de lesz jobb. Ahogy rosszabb is. Ilyen az élet. De ha van facebookod, vagy ilyesmi, és privátban megírod nekem, akkor felveszlek és beszélgethetünk :) Ha van kivel kibeszélned, az kicsit leköt és még talán javít is a dolgodon :)
De te tudod, mit szeretnél. e-mailben is elérsz, ha tudok segíteni, kicsit könnyíthetek a lelkeden :)
: Ivett
U.i.: 19, majdnem 20 éves vagyok, az egyetem után meg nem értett és/vagy elhanyagolt fiatalokkal szeretnék foglalkozni. Mindkettőnknek jót tehet, ha beszélgetünk :)
Szerintem kezdj el sportolni, vagy valamivel kitölteni az időt. Túl sok idő megy az önsajnálatra...
Szüleidnek meg kezdj nyugodtan hazudni.
Szerintem meg nem arra van szüksége, h itt is le legyen szidva, szegény kiirja ide a problémáját remélve, h segiséget kap hiszen erre van ez a oldal és itt is csak a sok negativot kapja. Na ettől szedje magát össze az ember aki maga alatt van..
Kedves kérdező! A legtöbb tininek baja van a szüleivel, mert a szülők hajlamosak a magukét fújni. Az én szüleim is ilyenek voltak. Soha nem tudtam megfelelni.. Én meghallgatlak, irj priviben és segitek amiben csak tudok. És addig is fel a fejjel, mert idővel minden jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!