Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Valaki figyelne rám és a...

Valaki figyelne rám és a porblémámra?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 6. 19:41
1 2 3 4
 21/35 anonim válasza:
Kezdj el sportolni! Ha szorgalmasan eljársz megnyugtat és jó alakod is lesz. Talán szerzel új barátokat is. Ezenkívül legyél kedves a szüleiddel és próbálj meg beszélgetni velük. És ne sajnáltasd magad, attól csak rosszabb lesz. És légy szorgalmas mindenben, többet ér mint bármi más!
2013. ápr. 7. 16:57
 22/35 anonim ***** válasza:
Kezdj el dolgozni és 18 évesen költözz el.
2013. ápr. 8. 01:33
 23/35 positive.K válasza:
Nézd meg A titok című filmet, hátha segít, keress rá Napoleon Hill nevére, és Clement W. Stone nevére:) hajrá..lehet változtatni
2013. ápr. 8. 12:03
 24/35 anonim ***** válasza:
Én láttam a Titok c. filmet, nem nagy szám, nagyon kevés hasznos információ volt benne és annál több hülyeség. Ha már ezo, akkor inkább olvasd el Osho-tól az Érettséget.
2013. ápr. 8. 12:58
 25/35 Komáromi Ivett válasza:

Szia!

Nekem is voltak/vannak ilyen problémáim és hidd el, nem csak vigasztaláskép mondom, de lesz jobb. Ahogy rosszabb is. Ilyen az élet. De ha van facebookod, vagy ilyesmi, és privátban megírod nekem, akkor felveszlek és beszélgethetünk :) Ha van kivel kibeszélned, az kicsit leköt és még talán javít is a dolgodon :)

De te tudod, mit szeretnél. e-mailben is elérsz, ha tudok segíteni, kicsit könnyíthetek a lelkeden :)

: Ivett

U.i.: 19, majdnem 20 éves vagyok, az egyetem után meg nem értett és/vagy elhanyagolt fiatalokkal szeretnék foglalkozni. Mindkettőnknek jót tehet, ha beszélgetünk :)

2013. ápr. 8. 19:14
 26/35 anonim ***** válasza:
34%
Tudod milyen szerencséd van neked? Élnek a szüleid, egészséges vagy, talán még némi otthoni munkát is eltudsz végezni, és iskolába is járhatsz. Mennyi gyermeknek mindez nem adatott meg, mégsem sajnáltatja önmagát. Te nem tudod felfogni, mennyi mindent lehet csinálni. Sportolj, tanúlj, menj vallási közösségbe, könyvtárba,beszéld rá a családot közös kirándulásra, segíts kertészkedésben, főzésben,ez mind összehozza a családot.Ne kérj, hanem adj!!!! Soha ne magadra gondolj, hanem azokra, akiket szeretsz.Ha így teszel, boldogabb leszel, mintha csak a magad bajával foglalkozol.Olyan sokszor mondják a nagy művészek, hogy milyen sokat jelent nekik a gyermekkor, a család, és az a szeretet, amit otthonról kaptak. Találd meg, és ismerd fel a szüleid szeretetét, amit ők lehet, hogy nem tudnak jól kimutatni, de Te vedd észre, és örülj, hogy vannak neked.Nem mindenkinek vannak szülei, ők sírhatnak, Te ne tedd!!!!
2013. ápr. 9. 21:39
 27/35 anonim ***** válasza:
Előző: szeretet ez a szülők részéről, vagy megfelelési, megfeleltetési kényszer? A sok-sok szidás, mindenben baj keresés, szerinted szeretet? A szeretet szerintem inkább a bíztatás, és legalább olykor-olykor meghallgatás.
2013. ápr. 10. 09:01
 28/35 Pető Istvánné válasza:
Ha Te nem teszel semmit a változásért nem fog senki helyetted lépni. Magadnak kell megtalálnod a kiutat. Nekem 32 éves a kisebbik fiam, 13 éves volt, mikor kiderült, hogy izomsorvadással született. A doktornő azt mondta 1-5 év és keresszékbe kerül. Tini fejjel öngyikos gondolatai voltak. Gyorsan kellett cselekednünk, a fővárosból elköltöztünk (17 km-re). Fúrt-faragott, kreatív klubban számítógépeket csináltak. Közönségdíjas lett. A sikerélmény feldobta. Ahogy gyengül a keze és a lába mindig mást talál ki. Később kis versenyautót vett eljártunk modellező klubba, nagyon rendesek voltak a klubbtársak, segítették. Aztán már azt sem tudta irányítani... elment egy rajztanfolyamra, most rajzol és festeget. Számítógép programozást tanult, diplomázott, de ez kényszerpálya volt, de megcsinálta, pedig kemény volt, mert estin tudta elvégezni....kocsival vittem hetente 3x, a munkám mellett.Tudod minden vágya az, hogy emberek között legyen, a család nem pótolja a barátokat, a társaságot. Te is lépj!
2013. ápr. 10. 23:36
 29/35 viktor123456 ***** válasza:

Szerintem kezdj el sportolni, vagy valamivel kitölteni az időt. Túl sok idő megy az önsajnálatra...

Szüleidnek meg kezdj nyugodtan hazudni.

2013. ápr. 11. 07:45
 30/35 anonim válasza:
100%

Szerintem meg nem arra van szüksége, h itt is le legyen szidva, szegény kiirja ide a problémáját remélve, h segiséget kap hiszen erre van ez a oldal és itt is csak a sok negativot kapja. Na ettől szedje magát össze az ember aki maga alatt van..

Kedves kérdező! A legtöbb tininek baja van a szüleivel, mert a szülők hajlamosak a magukét fújni. Az én szüleim is ilyenek voltak. Soha nem tudtam megfelelni.. Én meghallgatlak, irj priviben és segitek amiben csak tudok. És addig is fel a fejjel, mert idővel minden jobb lesz.

2013. ápr. 11. 08:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!