Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A babámra nem figyelne a...

A babámra nem figyelne a bébiszitter?

Figyelt kérdés
A babám mellé felfogadtam egy fiatal lányt akinek a szüleit ismerjük, és csak TV-zik meg a barátjával telefonálgat! Ez még nem is lenne baj, de kiadom neki utasitásba hogy etesse meg, a bébiételt is kikészitem neki, és mire hazamegyek a babám sir, és olyan éhes hogy mikor megetetetm rugdalózik össze vissza olyan mohón eszik! Megfigyeltem a szekrényben ott volt 1 bébiétel bontatlanul, tehát egész délután nem kapott enni, szegény kisfiam ezért sirhatott mert éhes volt már nagyon! Ki tudja mennyi ideje nem kapott enni! Arról nem is beszélve, hogy a pelenkája is televolt kakálva és a kisfiam ki tudja mennyi ideig lehetett maga alá csinálva, mikor tisztába tettem piros volt a feneke! Beolvastunk neki a férjemmel és nem fizettük ki, mivel nem végezte a munkáját csak a napot lopta nálunk! Igazságtalanok voltunk mit gondoltok?
2010. jún. 6. 22:20
 1/9 anonim válasza:
100%
Dehogy voltatok!
2010. jún. 6. 22:24
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ááá dehogy! Nehogy lelkiismeret furdalásod legyen! Hogy lehet ennyire felelőtlen az, aki felvállal egy ilyen munkát. Nagyon sajnálom a picidet, szegénykém!
2010. jún. 6. 22:25
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Hányszor bíztátok rá?
2010. jún. 6. 22:26
 4/9 A kérdező kommentje:
Egyszer biztam rá kb 2 órára, de most egy fél napot volt mellette! Eltudom képzelni mennyire vigyázhatott a babámra!
2010. jún. 6. 22:29
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Vedd a pozitív oldalát: a kisbabád sokkal rosszabbul is járhatott volna, szerencsére túlélte a bébiszittert.

Beszélj a lány szüleivel.

2010. jún. 6. 22:33
 6/9 anonim ***** válasza:
37%
Éppen ezért nem fogadnék soha fiatal lányt a baba mellé. Mert a fiatal, tizen éves, alig huszonéves lányokat nem érdeklik a babák és kisgyerekek pár percnél tovább. A zsebpénz kiegészítés persze jól jön de nem tudnak hosszasan odafigyelni, mer ahogy írtad eltereli más a figyelmüket.
2010. jún. 6. 23:44
 7/9 anonim ***** válasza:
20%

Lehet hogy ez volt a gond:

"...kiadom neki utasitásba..."

jesszus!!!!

2010. jún. 7. 04:38
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Utolsónak:

Szóval azért nem etette meg a gyereket, mert utasították rá? Tehát parancsoltak neki, és ő úgy gondolta, nehogy már parancsolgassanak neki? Na ne! Ha rábíznám a babámat egy bébiszitterre, én is elmondanám neki, hogy etesse meg, tegye tisztába, hasonlók. Ne haragudj az offért, de ha a főnököd utasít valamire, nem hajtod végre, nehogy már parancsolgasson valaki? Ha valaki fizet valakinek, azért, hogy valamit elvégezzen, úgy a fizető fél a főnök. Ezt még egy tininek is kell tudnia. Vagy ha az iskolában utasítják rá, hogy írjon órán egy fogalmazást, nem ír, mert nehogy már parancsolgassanak neki?

Nem, itt 100%-osan a felelőtlen lány hibája az egész. Egyébként nem tudom, hogy bírta ki, hogy a gyerek ( elnézést ) bömbölt mellette. Nem értem a lányt.

Hát legközelebb gondolom nem bízod rá a babád. De tényleg, történhetett volna nagyobb baj is. Szegény baba.

2010. jún. 7. 08:47
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Jól cselekedtetek, nem is hívnám én sem többé, nem ebből áll a bébiszitterkedés.
2010. jún. 7. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!