A babámra nem figyelne a bébiszitter?
Vedd a pozitív oldalát: a kisbabád sokkal rosszabbul is járhatott volna, szerencsére túlélte a bébiszittert.
Beszélj a lány szüleivel.
Lehet hogy ez volt a gond:
"...kiadom neki utasitásba..."
jesszus!!!!
Utolsónak:
Szóval azért nem etette meg a gyereket, mert utasították rá? Tehát parancsoltak neki, és ő úgy gondolta, nehogy már parancsolgassanak neki? Na ne! Ha rábíznám a babámat egy bébiszitterre, én is elmondanám neki, hogy etesse meg, tegye tisztába, hasonlók. Ne haragudj az offért, de ha a főnököd utasít valamire, nem hajtod végre, nehogy már parancsolgasson valaki? Ha valaki fizet valakinek, azért, hogy valamit elvégezzen, úgy a fizető fél a főnök. Ezt még egy tininek is kell tudnia. Vagy ha az iskolában utasítják rá, hogy írjon órán egy fogalmazást, nem ír, mert nehogy már parancsolgassanak neki?
Nem, itt 100%-osan a felelőtlen lány hibája az egész. Egyébként nem tudom, hogy bírta ki, hogy a gyerek ( elnézést ) bömbölt mellette. Nem értem a lányt.
Hát legközelebb gondolom nem bízod rá a babád. De tényleg, történhetett volna nagyobb baj is. Szegény baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!