Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Rossz gyerek lennék?

Rossz gyerek lennék?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

17 éves lány vagyok, nincs velem sok probléma. Lelkiismeretes vagyok, sosem megyek bele semmi hülyeségbe. 3 éve ismerek egy srácot, 1 éve közelebb is kerültünk egymáshoz, nyáron sokat lógtunk együtt. Rendes fiú. SOkszor mentünk mostanában reggel együtt suliba, miattam még korábban is kelt. Aztán... én egész nyáron belé voltam zúgva, régóta alakult köztünk a dolog, és most megkérdezte, hogy járunk-e. Elég komolynak tűnik, ismerem egy ideje, és látom rajta, hogy komolyan gondolja. Anyukámnak ő sosem volt szimpatikus. Szerinte egy 16 éves fiú (mert pár hónappal fiatalabb nálam), éretlen, és nem tudja miket beszél. A hozzáállása miatt azt sem tudja, hogy milyen régóta szerelmes vagyok. El fogom neki mondani, hogy járunk, hogy ne hazudjak neki, de annyiszor mondta, hogy nem hozzám való, hogy úgy érzem rossz gyerek vagyok... tényleg?

2013. ápr. 3. 20:58
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
nem vagy rossz, csak nem egy az ízlésetek anyukáddal, mint ahogy ez ált. lenni szokott
2013. ápr. 3. 21:02
 2/7 A kérdező kommentje:
Meg hogy nem mesélek anyukámnak... ez baj? Én egszerűen nem tudok neki mesélni. Barátnőimnek is nagyon nehezen. Inkább magamban tartom.
2013. ápr. 3. 21:02
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Anyukámnak is ez volt a baja, hogy sosem meséltem... Pontosan azért, mert egyszer nyomoztatott utánam, amikor 14 voltam, mert találkoztam egy 16 éves sráccal, amit persze bejelentettem neki. Elveszett a bizalmam akkor.
2013. ápr. 3. 21:09
 4/7 Ágh Ferenc ***** válasza:
100%
Édesanyádnak , amíg él, mindig a gyereke maradsz, tehát szerintem ne így fogd fel a dolgot! Az a része járható igazán a dolognak, hogy őszinte leszel hozzá! Ez annál is inkább fontos, hogy ha mégis valami gond lesz, akkor is nyugodtan fordúlhass hozzá! Azért be kell látnod, hogy még elég fiatalok vagytok ahhoz, hogy kockázatosnak lehet mondani egy ilyen érzelmi helyzet végkimenetelét! Lényeg az, hogy otthon ne vágj el minden lehetőséget a visszavonulás elől, mert ha mégis gond lenne, azért kell egy biztos pont!
2013. ápr. 3. 21:11
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy pont ott van a kutya elásva, hogy nem mesélsz róla sokat, így csak azt látja, ami a felszínen van, illetve hogy milyen egy átlagos 16 éves gyerek. Ha megtudja tőled, hogy ő rendes, komolyan gondolja a dolgot, vannak tervei a jövőre (remélem, így van), akkor el fogja fogadni. :)
2013. ápr. 3. 21:36
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem értem ezt, hogy függ össze a pár hónappal fiatalabb srác azzal, hogy rossz gyerek lennél?

Általában tényleg éretlen egy 16-17(vagy akár huszonx) éves fiú, de van kivétel. Nekem 17 évesen 21 éves barátnőm volt, és majdnem négy évig együtt voltunk - annyira csak nem lehettem éretlen. Előtte is csak idősebb barátnőim voltak. Az meg biztos, hogy nem én vagyok az egyetlen ilyen.

Ha szeretitek egymást, és nem vágja haza az életed egy másik részét(pl nem fogsz hirtelen nem tanulni, vagy ilyesmi), akkor ne foglalkozz azzal, hogy ki szerint hozzád való. Nem másnak kell vele lenni, csak az számít, hogy te jól érzed-e magad vele.

2013. ápr. 4. 04:33
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ez a "rossz gyerek" duma általában kisebb gyerekekre illik..olyan 5-10 éves korig szokták ezt mondani egy gyerekre.. na de nem egy 17 éves lányra!

17/L

2013. ápr. 4. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!