Amikor elment bulizni véletlenül kerestem nála egy régi könyvemet a könyvespolcon és akaratom ellenére találtam nála 140ezer forintot 20ezresekben az egyik könyvben. Egyből elkezdtem gyanakodni mert nem is dolgozik sehol, se spórolt pénze nincs. Mostanában elég furán viselkedik, kerül minket ahogy csak tud, alig van itthon, dohányzik és iszik.
140 mire elég? Hát nézzük csak. Mondjuk a gyerekemnek 6 havi tápszer. Igen van gyerekem, 2 is, köszönik jól vannak, nem úgy vannak nevelve, mint itt egyesek. Mi a francért véditek a kérdező gyerekét? Iszik, cigizik, alig van otthon, és titkolózik a ki tudja honnan szerzett pénzről. Mert ugyebár ha legálisan szerzi, nem dugja el egy könyvbe. Nem csak hogy elvenném, akkora pofont kapna, hogy a fal adja a másikat. El vagytok ti szállva magatoktól, nem is kicsit. Véditek a fajtátokat, mi? :) Ha nem teljesíted a kötelességedet, el lehet húzni otthonról! Kisgyerekek vagytok, de ha felnőttest akartok játszani, akkor igenis adjatok bele a rezsibe, mert ingyen csak az ostobák tartanak el ilyen hülyegyerekeket. Hazudni, bulizni, aaaz megy. De segíteni otthon? Fúj, az gáz.
2013. ápr. 1. 12:59
33/40 anonim válasza:
nem mindenki kis szaros aki ide ír, úgyhogy vegyél vissza az arcodból utolsó! mellékesen amilyen a stílus olyan az ember, és én a helyedben ennyire nem lennék büszke önmagamra
2013. ápr. 1. 14:12
34/40 anonim válasza:
Akkor most szépen olvasd vissza a saját kommentjeidet! :) Ha a stílusodból ítélnélek meg... hát inkább le sem írom. Fáj az igazság? Ha nem vagy kis szaros, akkor miért viselkedsz úgy? Egy értelmes választ nem tudtál adni a kérdésre, csak nagyképűen szitkozódtál. Reagálni sem tudtál rendesen semmire, de azt hiszed te vagy a nagyfiú. Gratulálok. Bár mit is vártam. :)
2013. ápr. 1. 14:54
35/40 anonim válasza:
140.000ft nem olyan sok pénz már nem azért. Akinek piacképes szakmája van, az simán megkeres ennyit, sőt többet is, erről ennyit. Attól, hogy eldugja a könyvbe a pénzt, nem kell azt gondolni, hogy nem legális módon szerezte és amúgy azt igen jól teszi, hogy eldugja. Nekem különböző könyvekbe van eldugva 5 millió ft, és akkor most én is bűnöző lennék? Ja persze mert nem bankba tartom a pénzt és nem is az asztalon hever az a 5 millió ft, hogy aki feljön az lássa. A másik meg, hogy 16 évesen minek szálljon be a rezsibe, azért mert van neki egy kis félretett pénze? Jópofák vagytok ti komolyan, 16 évesen én már 300.000ft összespóroltam magamnak és egyszóval nem mondták, anyámék na most kisfiam akkor fizessed a rezsit is. A szülő dolga, hogy amíg a gyerek iskolában jár , addig tartsa el.
2013. ápr. 1. 16:08
36/40 anonim válasza:
A gyereknek az a dolga, hogy tanuljon. Ehhez képest mit csinálnak? Minden mást. Te is ittál, cigiztél, buliztál, otthon se voltál, és hazudtál a pénzről is? Mert itt erről van most szó, nem másról.
2013. ápr. 1. 16:13
37/40 anonim válasza:
Meik kamasz nem iszik, nem cigizik és nem jár bulizni ?! Itt az a csoda hogy fú meg drog nincs le írva. A pénz meg más.. és igen rengeteg!
2013. ápr. 1. 16:27
38/40 anonim válasza:
Ja, hogy már ez a normális? Hát ez a baj! Törvény is bünteti, maradjanak csak otthon a seggükön.
2013. ápr. 1. 17:01
39/40 A kérdező kommentje:
Bocsánat a késői reagálásért, egyébként tiszta szívemből köszönöm a válaszokat, a lényegre térve rákérdeztem a pénzel kapcsolatban, a válasza az volt, hogy pókerezésből és egyéb kártyajátékokból csinálta a pénzt, de még mindig nem vagyok nyugodt, mert nagyon furcsa a viselkedése és össze vissza beszél, gyanítom hogy ezzel bajba keveri egyszer saját magát. 16 éves és fiú.
2013. ápr. 1. 22:50
40/40 anonim válasza:
És mit szeretnél csinálni vele? Mert látszik hogy félsz, hogy bajba keveri magát. De ma már nem tudsz mit tenni. Ez a menő, ez a divat. A mai fiatalok, -tisztelet a kivételnek- de olyanok mint a nyulak. Csak dugni meg füvezni tudnak. No meg persze cigi, pia. 16 éves fiú úgy lesz.rja mi a véleményetek, ahogy van. Hát a póker illegális. 18 alatt meg főleg. Hát ilyenkor mondom azt, hogy hát a mai fiatalság el van b.szva. És még hogy a gyerek megütése is bűn. Persze, ne verjék mindenért a gyereket, de egy 16 éves gyerek még nem lenne lelki sérült egy-egy apai pofontól, de még ha elseggelnék se.
Merem mondani, felhoznád neki hogy nem kéne, stb-stb te lennél a bunkó köcsög aki nem hagyja kibontakozni a gyerekét. És ezt egy-két felnőtt is így gondolja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!