Amikor elment bulizni véletlenül kerestem nála egy régi könyvemet a könyvespolcon és akaratom ellenére találtam nála 140ezer forintot 20ezresekben az egyik könyvben. Egyből elkezdtem gyanakodni mert nem is dolgozik sehol, se spórolt pénze nincs. Mostanában elég furán viselkedik, kerül minket ahogy csak tud, alig van itthon, dohányzik és iszik.
ja hogy az anyja vagy! akkor meg kérdezz csak rá nyugodtan honnét van a pénz!
2013. márc. 29. 02:48
12/40 anonim válasza:
Vedd el. Hidd el keresni fogja, így ő hozza fel a témát.
2013. márc. 29. 09:17
13/40 Golan Trevize válasza:
Előfordulhat drog is, de nem hinném.
Ha kis tételekben árulja a drogot, akkor nem húszezresekben lenne a pénz, hanem inkább kis címletben. Nem hinném, hogy utána azzal vacakolna, hogy beváltsa nagy címletre.
Ha meg nagy tételben árulná, akkor nem ennyi lenne, hanem több...
2013. márc. 29. 09:24
14/40 anonim válasza:
Egyértelmű ha keveset van otthon honan szedi a pénzt. Főleg éjjel, én is tudom mondani hogy egy havernál alszok közben a testem árulom.
2013. márc. 29. 10:27
15/40 anonim válasza:
a ti pénztárcátokban minden rendben van? én kamasz koromban néha elcsentem egy kis pénzt, persze pár hét alatt kiderült, életemben nem szégyelltem még úgy magam, na de ez más téma, szóval nem lehet, hogy tőletek cseni el?
2013. márc. 29. 11:10
16/40 anonim válasza:
most felhozom a magam példáját: én mindig elteszem évekóta az aprókat, suliba csak akkor veszek kaját, ha nagyon éhes vagyok. ha kapok pénzt vásárlásra mindig meghagyok 1-2 ezer forintot és félreteszem. már összejött több, mint hatvan ezer forint... konkrét tervem nincs a pénzzel amúgy, csak elteszem az aprókat, meg a zsebpénzemet.
persze lehet, hogy igazuk van az előttem szólóknak
2013. márc. 29. 11:37
17/40 anonim válasza:
Én egyenesen elé tenném az asztalra, és megkérdezném, honnan van. De ha dohányzik, iszik, eljár otthonról, és fogalmatok sincs, mit csinál, akkor szerintem már régen lecsúsztatok arról, hogy számonkérjetek rajta bármit. Sajnos ez a hajó elment.
2013. márc. 29. 11:58
18/40 anonim válasza:
Az előzők jókat írtak.
Majd ha lesz fejlemény, tájékoztatsz majd minket? :)
2013. márc. 29. 12:54
19/40 anonim válasza:
Dohányzik és iszik. Miből? Nem tűnt fel, hogy erre van pénze? Vagy talán ti adtatok rá neki? Akkor mit csodálkozol? Gondolom megengedtétek neki. Pénz nélkül nem tudta volna elkezdeni ezt az életmódot.
2013. márc. 29. 13:02
20/40 anonim válasza:
Miből gondoljátok, hogy drogból van neki az a 140ezer ft? Simán többféle módszerrel össze lehet keresni, annyi pénzt. Gondolok itt a vaterára, eladja a felesleges dolgait. Ha lány pénzért szexel. Diákigazolványokat hamisít és egyéb papírokat. Akkor ott van még a pókerezés, és sportfogadások duó. És még sorolhatnám, milyen módszerekkel lehet lazán összekeresni 140.000ft úgy, hogy nem is kell érte dolgozni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!