Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Honnan lehet ennyi pénze?

Honnan lehet ennyi pénze?

Figyelt kérdés

Amikor elment bulizni véletlenül kerestem nála egy régi könyvemet a könyvespolcon és akaratom ellenére találtam nála 140ezer forintot 20ezresekben az egyik könyvben. Egyből elkezdtem gyanakodni mert nem is dolgozik sehol, se spórolt pénze nincs. Mostanában elég furán viselkedik, kerül minket ahogy csak tud, alig van itthon, dohányzik és iszik.

16 éves.

2013. márc. 28. 23:47
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
100%
Es ha penzert arulja a testet? arra nm gondoltal?
2013. márc. 29. 20:37
 22/40 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy sportfogadás, tippmix stb.
2013. márc. 29. 23:41
 23/40 anonim ***** válasza:

Fiú vagy lány? Amúgy meg miért nem kérdezed meg tőle? El ne vegyétek, mert ha pl tőlem elvennék a pénzem, én ezresekbe is de visszaszedném. És aztán nem a könyvekbe tárolnám, hanem veszélyesebb helyeken. Én dugtam már el lakatlan ház padlásán a gerendák közé dolgokat. Mondjuk ez nem illegáli volt, csak apámék útálták, és ki akarták dobni.

Amúgy 16 éves, kaphatta nagyszülőktől, esetleg találhatta. Én is találtam már 50.000-et borítékba, de meglett a gazdája. Egy köszönömöt nem mondott. Ne egyből a legrosszabbra gondoljatok!

2013. márc. 31. 12:11
 24/40 anonim ***** válasza:
Én a szerencsejátékra tippelek.
2013. márc. 31. 15:47
 25/40 anonim ***** válasza:
Visszaszednéd? Mire fel? Ha van pénze piára, cigire, akkor fizessen a rezsibe is!
2013. márc. 31. 18:27
 26/40 anonim ***** válasza:

utolsó te hülye vagy

kb mint vmi döbrögi

politikusnak jó leszel vagy adószedőnek

2013. márc. 31. 23:38
 27/40 anonim ***** válasza:
#25 miért kéne fizetnie rezsit? azért, mert van egy kevés pénze? ... grat
2013. ápr. 1. 00:09
 28/40 anonim ***** válasza:
0%
Kevés pénze?? 140ezer forint? Ti hol éltek? Igen fizessen, mert ha már annyira nagyfiú/nagylány, hogy cigizik, iszik, és még pénzt is keres, akkor fizessen, mert ennyi erővel le is léphet. Sokan megtették. Peersze, bulizni járok, alkoholizálok, azt még tartsanak is el otthon? MINEK tartanám el?
2013. ápr. 1. 08:31
 29/40 anonim ***** válasza:
Mondd már meg, hogy 140 ezer mire elég? Semmire. Remélem neked nem lesz gyereked.. ha igen, akkor előre is sajnálom.
2013. ápr. 1. 12:22
 30/40 anonim ***** válasza:
Hát ne haragudj de rengeteg 140.e. föleg a mai világban.
2013. ápr. 1. 12:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!