Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, milyen viszonyban...

Kamaszok, milyen viszonyban vagytok a szomszédaitokkal?

Figyelt kérdés
2013. márc. 28. 12:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ja, meg szokása kiülni a házuk elé és bámulni.
2013. márc. 28. 20:16
 12/19 anonim ***** válasza:

Balról aranyosak, sokan vannak, egy 4gyerekes család plusz a szülők és sokszor jön haza a többi családtag is hozzájuk, akkor minket is áthívnak, bográcsozunk, a nagyobbacska lányokra szoktam is vigyázni, az anyukájuk meg felkészített engem nyelvvizsgára, szóval cukik:))

Másik felől se rosszak, csak idegesítőek, nagyon idős házaspár, akik folyton marják egymást és nagyon hangosan tévéznek...

Szemből meg simán retardáltak, egyszer egy macskát elütöttek a ház előtt és azt mondták, az a mi macskánk és mi dobtuk oda az ő kapujukba...egyetlen probléma, hogy ugyan az a cicánk van 7. éve és itt dorombol az ölemben, tehát igenis él...:DD

15L

2013. márc. 28. 20:17
 13/19 anonim ***** válasza:

Sarki házunk van, szóval csak balról és szemben vannak szomszédaink.

A szemben lévőek normálisak, fiatal házaspár két 0-3 közötti kislánnyal. Beszélgetni nem szoktunk (bár anyuék néha igen), csak köszönőviszonyban vagyunk.

A baloldaliakat meg nem igazán szeretjük. Amúgy nem lenne velük baj, viszont hentesek, és nem túl kellemes hallani mikor lövik le a disznót, az meg visít, meg maga a puffanás, főleg, hogy szeretem az állatokat...Amin az utcában mindenki ki van akadva, az az, hogy télen gumival+csontokkal tüzelnek, úgyhogy kib.szott büdös van az egész utcában, meg látni lehet rendesen a füstöt ami bolyong az egész utcában.(vagyis inkább, hogy nem lehet tőle rendesen látni)

Akik mellettük laknak, azok is hentesek, viszont ők érdekesmód mégsem kényszerülnek ilyesmire...Nem mintha szegények lennének amúgy.:D

Ja, amúgy velük is köszönőviszonyban vagyok.

Amúgy az utcában eléggé nemnormális emberek laknak. Egyik helyen szíjjal verik a gyerekeiket, az udvaron. Máshol meg egy nő hagyta hogy a kutyája megfojtson egy macskát, nekem meg nem engedte meg, hogy bemenjek és segítsek a macseknak. Van akiket ezalatt a 10 év alatt, mióta it élünk, még nem is láttam kint. stbstb

2013. márc. 28. 20:48
 14/19 anonim ***** válasza:
49%
A szembeszomszédom egy bácsi,aki mentősként dolgozik, és ha észrevesz az utcán, szirénázik nekem... :D Meg egyszer mikor este mentem haza találkoztam vele,és hazavitt a pici trabantjával. A másik szomszéd egy néni,akinek a fia a keresztapám,de a néni utálja a szüleimet. Engem annyira nem,régen azt mondogatta,hogy én egy arany vagyok. :O A másod házban mellettünk egy idős házaspár lakik, akiket az egész családunk utál,mert a nő nagyon szemét volt anyámmal. (-.-) Ez a néni,és a keresztapám anyja mindig összebalhéznak,néha még rendőrt is kell hívni hozzájuk. Közvetlenül mellettünk üresen áll a ház,mert a csóró régi szomszéd felakasztotta magát... A kertszomszéd a volt osztálytársa és családja,a lány aki osztálytársam volt kedves,és szoktam vele beszélgetni,viszont a bátyja éjjel-nappal püföli a dobokat,és egyszer átdobott hozzánk egy törött baseball-ütőt,ami eltalált egy csirkét,ami meghalt! :( És a rohadt kutyájuk is ki szokott szökni,egyszer a szemem láttára roppantott ketté a szájában egy macskát! :'( A másik kertszomszéd kedves néni,a harmadik kedves bácsi,aki arany csillagom-nak hív,és a negyedik egy fiatal család,akikkel jóban vagyunk,az esküvőjükön én mondtam verset! :)
2013. márc. 28. 20:50
 15/19 anonim ***** válasza:
Imádom őket.:)) Az egyik szomszédom a barátnőm, a másik meg a húgomra szokott vigyázni.:D
2013. márc. 29. 08:49
 16/19 anonim ***** válasza:

Utálnak, mert rottweilerrel költöztünk, és a spiccük nem bírja (mondjuk az a kutya semmit se bír, ami mozog).

16/L

2013. márc. 30. 00:01
 17/19 anonim ***** válasza:

Balra egész rendes család lakik, 3 felnőtt gyerekkel, igazából csak a kutyájuk ugatása szokott zavarni tanulás közben. (A kutya folyton morog, mint aki nem normális, az én szobámat meg csak egy fal választja el az ő udvaruktól.)

Jobbra viszont rémesek. Legalább 8 nagy termetű kutya, én meg azoktól eleve félek. :D Ráadásul nem túl biztonságos a kerítésük, mindig rettegek, hogy átjönnek kutyák....Plusz a kutyagumit nem képesek összeszedni és folyton kiabálnak.

14/L

2013. márc. 30. 14:30
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Szembeszomszédunk egy házaspár,akiknek most született kölkük.Igen,jól írtam,kölkük született.Egy begyöpösödött hülye pár,akik kinézetre ugyan 25-30évesek,de belül elmennek 70-80 évesnek is.Szegény kölök.Jobbos szomszédunk egy 50 éves fiatal kedves kis papika,aki nagyon jó arc:D Sose szól a zene miatt,jók a poénjai,és együtt szoktuk kitárgyalni a szembeszomszéd házaspárt:D Van egy fia,annak egy felesége meg egy 3 éves fiúk. Néha úgy 2hetente megnézik a papikát,de amúgy leszarják:( Balos szomszédunk szintén egy házaspár 25-30 évesek ők is. Egy 3 éves és egy 6 éves gyerekeik vannak.Az apuka jó fej,szimpla köszönőviszonyban vagyunk,az anyuka viszont igazi anyatigris,ha az egyik gyerek átdobja hozzánk a homokozólapátját,és én visszadobom,akkor a lapát megy a fertőtlenítőbe,mert egy idegen hozzányúlt.Szegény gyerekek.Aztán az utcába van még egy 18 éves embike is,akit 2 hete kidobtak az szülői házból,mert elmúlt 18.Vett egy jó kis házat az utcánkban hitelre.Amúgy jófej.Délutánonként ha jó idő van,akkor összeröffenünk nála,kiülünk a teraszra elszívunk egy cigit,egy jó kis kávé mellett,esetleg 2 cigit:D Ennyi lenne:D
2013. ápr. 1. 12:21
 19/19 anonim ***** válasza:

úgy látom nekem vannak a legszörnyűbbek.:D

Jobbról egy beteg öreg néni lakik,egyedül,de valami nagyon szörnyű!Mindig megsajnálom,de nem kellene,mert bolond.Ha jön a jó idő,mindig beképzel magának dolgokat,hogy megdobálják meg ilyenek,és kiáll a kapuba hajnalba és káromkodik.Volt olyan hogy a rendőrt ránk hívta éjszaka fél 2-kor mert ő úgy látta,hogy mi kábítószert árulunk..értitek. hajnalba..xd :D

Most az a mániája hogy a fáját lopjuk.:D

Balról egy köcsög házaspár egy 14 éves és egy fél éves gyerekkel.Na őket kinem lehet bírni.Állandóan ránkszólnak,mikor az erkélyen ülök a barátommal,hogy menjünk be mert a cigifüst bemegy az ablakukon.Fát se hadják félután fél 3kor vágni,mert alszik a gyerek.Nyáron ha bográcsozunk,akkor is elkezdenek ordíbálni,hogy ugat a kutya,meg hogy a gyerek nem tud elaludni.A csávó mentős,korán kel,állandóan csapkod és felkelek rá.Egyszer a kutyánkat is megmérgezte mert ugatott éjjszaka.

Viszont aki az öregasszony mellett lakik,tök jó fej,pasi,vagy 40 éves,mikor még nemtudták itthon hogy cigizek mindig átjártam cigizni :DDD

2013. ápr. 1. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!