Kamaszok, milyen viszonyban vagytok a szomszédaitokkal?
Balról aranyosak, sokan vannak, egy 4gyerekes család plusz a szülők és sokszor jön haza a többi családtag is hozzájuk, akkor minket is áthívnak, bográcsozunk, a nagyobbacska lányokra szoktam is vigyázni, az anyukájuk meg felkészített engem nyelvvizsgára, szóval cukik:))
Másik felől se rosszak, csak idegesítőek, nagyon idős házaspár, akik folyton marják egymást és nagyon hangosan tévéznek...
Szemből meg simán retardáltak, egyszer egy macskát elütöttek a ház előtt és azt mondták, az a mi macskánk és mi dobtuk oda az ő kapujukba...egyetlen probléma, hogy ugyan az a cicánk van 7. éve és itt dorombol az ölemben, tehát igenis él...:DD
15L
Sarki házunk van, szóval csak balról és szemben vannak szomszédaink.
A szemben lévőek normálisak, fiatal házaspár két 0-3 közötti kislánnyal. Beszélgetni nem szoktunk (bár anyuék néha igen), csak köszönőviszonyban vagyunk.
A baloldaliakat meg nem igazán szeretjük. Amúgy nem lenne velük baj, viszont hentesek, és nem túl kellemes hallani mikor lövik le a disznót, az meg visít, meg maga a puffanás, főleg, hogy szeretem az állatokat...Amin az utcában mindenki ki van akadva, az az, hogy télen gumival+csontokkal tüzelnek, úgyhogy kib.szott büdös van az egész utcában, meg látni lehet rendesen a füstöt ami bolyong az egész utcában.(vagyis inkább, hogy nem lehet tőle rendesen látni)
Akik mellettük laknak, azok is hentesek, viszont ők érdekesmód mégsem kényszerülnek ilyesmire...Nem mintha szegények lennének amúgy.:D
Ja, amúgy velük is köszönőviszonyban vagyok.
Amúgy az utcában eléggé nemnormális emberek laknak. Egyik helyen szíjjal verik a gyerekeiket, az udvaron. Máshol meg egy nő hagyta hogy a kutyája megfojtson egy macskát, nekem meg nem engedte meg, hogy bemenjek és segítsek a macseknak. Van akiket ezalatt a 10 év alatt, mióta it élünk, még nem is láttam kint. stbstb
Utálnak, mert rottweilerrel költöztünk, és a spiccük nem bírja (mondjuk az a kutya semmit se bír, ami mozog).
16/L
Balra egész rendes család lakik, 3 felnőtt gyerekkel, igazából csak a kutyájuk ugatása szokott zavarni tanulás közben. (A kutya folyton morog, mint aki nem normális, az én szobámat meg csak egy fal választja el az ő udvaruktól.)
Jobbra viszont rémesek. Legalább 8 nagy termetű kutya, én meg azoktól eleve félek. :D Ráadásul nem túl biztonságos a kerítésük, mindig rettegek, hogy átjönnek kutyák....Plusz a kutyagumit nem képesek összeszedni és folyton kiabálnak.
14/L
úgy látom nekem vannak a legszörnyűbbek.:D
Jobbról egy beteg öreg néni lakik,egyedül,de valami nagyon szörnyű!Mindig megsajnálom,de nem kellene,mert bolond.Ha jön a jó idő,mindig beképzel magának dolgokat,hogy megdobálják meg ilyenek,és kiáll a kapuba hajnalba és káromkodik.Volt olyan hogy a rendőrt ránk hívta éjszaka fél 2-kor mert ő úgy látta,hogy mi kábítószert árulunk..értitek. hajnalba..xd :D
Most az a mániája hogy a fáját lopjuk.:D
Balról egy köcsög házaspár egy 14 éves és egy fél éves gyerekkel.Na őket kinem lehet bírni.Állandóan ránkszólnak,mikor az erkélyen ülök a barátommal,hogy menjünk be mert a cigifüst bemegy az ablakukon.Fát se hadják félután fél 3kor vágni,mert alszik a gyerek.Nyáron ha bográcsozunk,akkor is elkezdenek ordíbálni,hogy ugat a kutya,meg hogy a gyerek nem tud elaludni.A csávó mentős,korán kel,állandóan csapkod és felkelek rá.Egyszer a kutyánkat is megmérgezte mert ugatott éjjszaka.
Viszont aki az öregasszony mellett lakik,tök jó fej,pasi,vagy 40 éves,mikor még nemtudták itthon hogy cigizek mindig átjártam cigizni :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!