Kamaszok, milyen viszonyban vagytok a szomszédaitokkal?
Panelház, egy szomszéd. :)
Most egy férfi van, aki deréktól fölfelé még sosem láttam... De nem félreérteni, csak baromi magas, és vyors, ezért mire felnéznék rá, már eltűnik... Amúgy csak szimpla köszönőviszony, de ritkán találkozunk. És fura hangok jönnek tőle...má azt találgatjuk, hogy vajon gyilkos-e. :D Szegény...
Előtte egy idősebb házaspár volt egy nagy kutyával. Velük nagyon jól megvoltunk, mindig hoztak át halászlevet, ha elutaztak milocsoltuk a növényeiket, a mi kutyusunkra is sokszor vigyáztak. Egyszer, amikor kb. 12 évesen gipszben volt a lábam és senki nem tudott velem otthon maradni náluk voltam egy délután.
Végül szép sorjában eltávoztak közülünk. Meghalt a kutya, utána a néni, és végül a bácsi is. Azóta is nálunk maradt két tányérjuk.
16/L
Semmilyen viszonyba nem vagyok velük,hála istennek..anyáék azt mondják,hogy olyan bunkók meg sunyik,hogy senki sem barátkozik velük,és ahogy elég sokszor elmegyek a házuk előtt(iskolába megyek és iskolából jövök) akkor senki sincs náluk,soha..csak magukkal vannak elfoglalva,pedig nem mind öreg..
17/L
#3as high five!!
én utálom a szomszédaimat, csicskák :S a szembe szomszédunk egy 80 éves nő és mindig kukkol minket és azt mondta h mivel 2 kukánk van mi gazgagok vagyunk és ezért utál. a mellettünk lévők is állandóan bámulnak át hozzánk és felakarnak minket jelenteni. mikor kicsi voltam rendszeresen zaklattak mert nem birták h ordibálunk a barátaimmal, pedig mi csak játszottunk =( ja meg nem nyithatjuk ki rendesen a kaput mer sir a szájuk. és van eg gyerekük, aki fogyatékos vagy nemtom de mindig röfög nagyon idegesitöö. én mikor nyáron locsolok mindig szoktam át locsolni a kutyájuknak a slaggal, de azért is ordibálnak... a hátsó szomszédom meg a régi angoltanárom és utálom mert megigérte ha aláirunk ilyen szerződést akkor évvégén ötöst kapok angolra, helyette 3ast kaptam :SS
viszont van egy néni a zsuzsi néni őt imádom mert szerelmes apukámba és midnig süt tortát neki. (LLL)
Nekem az egyik szomszédom az unokatesóim és a családja. Mivel a szüleim összevesztek velük, nem nagyon beszélünk.
Csak az egyik unokatesóm köszön nekünk. A másik szomszédunk kedvesebb, ad néha zöldséget a kertjéből, de néha szokott minket kukkolni.Nagyjából ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!