Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Engednétek 13 éves (7. -es)...

Engednétek 13 éves (7. -es) lányotoknak, hogy szemceruzát és szemtust használjon?

Figyelt kérdés
2013. márc. 27. 17:08
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
71%
Nem,mert felesleges szájfényt és korrektort használhat mást nem majd 15-6 évesen majd lehet egy kis szempillaspirál,szemceruza.
2013. márc. 27. 19:59
 12/29 anonim ***** válasza:
82%

az én ismerőseim közül minden lánynak ez a sminkje ... szempillaspirál+ceruza/tus

de mi 15-16 évesek vagyunk, nem 12-13

2013. márc. 27. 20:17
 13/29 anonim ***** válasza:
93%

Azért lettem lepontozva, mert leírtam, hogy a tus túlzás? :D

(9es voltam.)

2013. márc. 27. 21:01
 14/29 anonim ***** válasza:
25%
Igen engedném. Mindig is fontos volt a külső, legyen az ember akárhány éves.
2013. márc. 27. 21:09
 15/29 anonim ***** válasza:
83%
Szemhéjtust nem, szemceruzát pedig attól függ, hogy használná. :)
2013. márc. 27. 21:10
 16/29 anonim ***** válasza:
82%

Attól függ hova. Szemceruzát engednék suliba is, de szemtust azt max. valami nagyon fontos és különleges alkalomra.

Nem azért, de anno 13 évesen (oké, csak 4 éve volt) már én is használtam szemceruzát, sőt 15 évesen csináltattam kék melírokat a hajamba...aztán fél évvel később lett életemben először barátom (akivel még mindig együtt vagyunk) és wáóó még mindig nem feküdtem le vele. Azért mert még nem érzem rá készen magam.

Nem azért kezdtem el szemceruzát használni mert qrva voltam, vagy mert gyorsan pasit akartam fogni...egyszerűen csak így éreztem jól magam...ennyi;)

17L

2013. márc. 27. 21:43
 17/29 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem a válaszolók többsége még kislány, persze, hogy megengednék, de fogalmuk sincs milyen az, ha van egy lányuk, így semmit nem ér a válaszuk.
2013. márc. 28. 06:46
 18/29 anonim ***** válasza:
90%
A smink annál szebb,minél láthatatlanabb.A nagyon kihúzott szemek koravénes hatást keltenek.A szájfényt,enyhe szempillaspirált,korrektort megengedném,alkalomadtán szemceruzát.A tus túlzás.
2013. márc. 28. 07:32
 19/29 anonim ***** válasza:
13 éves vagyok és csak szempillaspirált használok suliba időnként:D
2013. márc. 28. 12:18
 20/29 anonim ***** válasza:

Attól függ, hova és hogyan használja.

Suliba szerintem nem nagyon kell sminkelni ebben a korban, max kis korrektor, alapozó a bőrhibákra, szájfény.

Ha nagyon ragaszkodik hozzá, lehet hogy megengedném a szemceruzát, de ha csak kiemeli a szemét, és nem úgy húzza ki feketére, mintha bevertek volna neki.

A tus szerintem is túlzás suliba, de ha nagyon ragaszkodik hozzá, esetleg ajánlj kompromisszumot: nagyon vékonyan keni ki, vagy majd ha pl. 14 éves lesz, kikenheti. 7. osztályban szerintem max suli-bulikra, találkákra mehet...

Esetleg ajánld neki a barna szempillaspirált, nagyon jól néz ki és nem feltűnő.

A mérték a lényeg. :)

2013. márc. 28. 17:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!