Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Ti engednétek a 15...

Szülők! Ti engednétek a 15 éves lányotoknak, hogy egy 21 éves fiúval járjon?

Figyelt kérdés
Nagyon tisztességes fiú, nem is volt még barátnője.
2013. márc. 23. 22:25
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
37%
Nem hiszem,hogy egy szinten vannak agyilag,az egyik egy éretlen elsős gimis gyerek a másik egy fiatal felnőtt férfi,inkább elbeszélgetnék a lányommal,amúgy honnan tudod,hogy nagyon tisztességes csak nem ismered évek óta?Mások az igényeik egy 15 évesnek abszolút korai a szex,egy 21 évesnek alap dolog a kapcsolatban,és kétlem,hogy a a lányra 1-2 évet,a problémáik,abszolút nem hiszem,hogy van értelme a kapcsolatuknak.
2013. márc. 23. 22:27
 2/22 anonim ***** válasza:
65%
*kétlem,hogy várna a lányra
2013. márc. 23. 22:28
 3/22 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem én engedném. Én 15 évesen már nagyon érett voltam... volt is barátom, de nem feküdtem le vele (csak a következővel 17 éves korom után). Az én lányom még kicsi... de ha a fiú rendes, és a lányomban is bízom 15 éves korában, akkor sztem én nem fogok közéjük állni, (inkább melléjük). Örülni nem hiszem, h örülni fogok neki, de nem is fogok keresztbe tenni a kapcsolatnak majd. (remélem) :)
2013. márc. 23. 22:29
 4/22 anonim válasza:
ha ismeritek akkor igen ha idegen akkor nem biztos
2013. márc. 23. 22:41
 5/22 anonim ***** válasza:
72%
Egy volt osztálytársamnak kilenc (!!!) éves korától udvarolt a tizenkilenc (!!!) éves szomszéd fiú. Eleinte plátói volt a szerelem, várt rá a srác, amíg megnő a leány. érettségikor már azért nem volt szűz. Nekünk akkor fura volt, hogy mit akar egy fiatal felnőtt férfi egy kislánytól, de az idő őket igazolta. Összeházasodtak, két felnőtt gyerekük van. Ma a nő 37 éves, a férje 47.
2013. márc. 23. 22:51
 6/22 anonim ***** válasza:
81%
Akkor is járnak, ha nem engeded.
2013. márc. 23. 23:12
 7/22 anonim ***** válasza:
76%
Persze.
2013. márc. 24. 02:44
 8/22 anonim ***** válasza:
55%
Ha akarnak, úgyis járnak, tiltani úgysem lehet. Jobb ha melléállsz, támogatod, megismered a fiút (ha még nem ismered, ez fontos), elbeszélgetsz a lányoddal...
2013. márc. 24. 08:22
 9/22 anonim válasza:
55%
Egyrészt nem valószínű, hogy nem volt még barátnője (elvégre mindenki azt mond, amit akar, és mindenki azt hisz el, amit akar), másrészt pedig akár engeded neki, akár nem, meg fogják oldani a találkozást. Hidd el, sok más ilyen tizenévest is láttam..
2013. márc. 24. 10:32
 10/22 anonim ***** válasza:
64%
Naív bemutatása egy felnőtt férfinak. Ez csak az egyik oldal szemszöge és az is hiányosan. Én nem bíznék egy felnőtt férfiban, ha a 15 éves gyereklányomról lenne szó. Meg lehet indokolni mindent azzal, hogy "úgy is azt csinál, amit akar"? Nem hiszem. Az, hogy a tinédzserek nagy része nem tiszteli a saját szülőjét, az tény. De akinek szerencséje volt és olyan szülőket kapott, akik iránt nem csak utálatot érez, hanem fontos a véleményük is, az megérti, hogy ez miért nem jó ötlet a szülők szerint. A 21 éves srác meg akar dugni egy szűzlányt, akinek nincs még tapasztalata, és ő lehet a király. Ez ennyiről szól. Lehet jönni az 1:1100000000eséllyel, hogy ő az Igazi, és ez egy tündérmese kezdete, de hagyjuk... ez nevetséges. A tény az tény. A lány meg naív, ahogy az lenni szokott.
2013. márc. 24. 13:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!