Meg engednétek a lányotoknak?
Na szóval mindenek előtt én vagyok a lány és ez egyenlőre csak egy lehetőség.
Lenne egy farsangi bál kb. 2 hét múlva és van egy nagyon jó fiú barátom (tényleg csak barát..) aki átjönne de nem tudna haza menni (szomszéd városban lakik) (busz nincs, szülei nem lesznek itthon) és beszéltük, hogy itt aludna.. mivel máshogy nem tudjuk megoldani (külön szoba/ nappali nincs) ezért együtt aludnánk..(!!) A szülők ismerik elég sokszor volt már nálunk és bírják.. mind2en 14.
(indoklással légyszi, köszi)
Nem.
Egyszerűen azért, mert a legtöbb sztori ilyen ártatlanul kezdődik, aminek az a vége, hogy "anyu, terhes vagyok".
Van lány és fiú között barátság, van olyan, hogy csak aludnátok, de én a szüleid helyében inkább felajánlanám, hogy buli után hazafuvarozom. Mindenki sokkal nyugodtabban aludna.
Szia!
Én megengedném ,a lányomhoz is gyakran járnak át a fiúbarátai , és nem történik semmi köztük. Hülyéskednek , neteznek , jól elvannak. A fiúbarátait én mindig is úgy kezeltem , mint a lányokat. Szerencsére a Mi kapcsolatunk nagyon jó , mindent elmond . Ha jó a kapcsolatod anyukáddal és apukáddal ezt Ők is biztos belátják ,és nem fognak félteni. Persze azért ne egy ágyban aludjatok, Ő aludjon az ágyon,te pedig a földön , nyitott ajtónál, úgy a szülők sem aggódnak:-)
Egy 15éves lány anyukája.:)
Az utolsóval egyetértek.
A fiú a földön, nyitott ajtó mellett.
Kocsink nincs szóval ez nem esélyes... esetleg lóháton.. de az furi lenne.. :D
Lehet majd így mondom anyuéknak.. én földön ő az ágyamon + nyitott ajtó..
A válaszokat még várom!:)
Az eddigieket pedig köszönöm.
nyilván nem fogja hagyni te aludj a földön, hiába ő a vendég ... :)
amúgy meg szerintem kár lenne 14 évesen ilyen csínyen agyalni, mert lehet, hogyha ez a dolog most balul sül el, akkor jópár évre elvágod magad a szüleid bizalmától... és azért 17-18 évesen sokkal jobb bulik szoktak lenni, mint 14 évesen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!