Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Meg engednétek a lányotoknak?

Meg engednétek a lányotoknak?

Figyelt kérdés

Na szóval mindenek előtt én vagyok a lány és ez egyenlőre csak egy lehetőség.

Lenne egy farsangi bál kb. 2 hét múlva és van egy nagyon jó fiú barátom (tényleg csak barát..) aki átjönne de nem tudna haza menni (szomszéd városban lakik) (busz nincs, szülei nem lesznek itthon) és beszéltük, hogy itt aludna.. mivel máshogy nem tudjuk megoldani (külön szoba/ nappali nincs) ezért együtt aludnánk..(!!) A szülők ismerik elég sokszor volt már nálunk és bírják.. mind2en 14.

(indoklással légyszi, köszi)

2013. jan. 29. 20:38
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Végülis igen.. :D

De nem az együtt alvás a lényege a dolognak, hanem ,hogy át tudjon jönni.. :)

2013. jan. 31. 18:58
 22/25 anonim válasza:

És a nappaliban sincs egy kanapé amin lehetne aludni?

Nem tudom én 17 éves vagyok és nem mernék ilyent kérni a szüleimtől, hogy hadd aludjak egy fiú barátommal egy ágyban. Meg szerintem elég kellemetlen is lenne utána.. De tényleg érződik a válaszaidból, hogy tetszik neked.

Majd írd le, hogy mi lett!

2013. febr. 2. 09:58
 23/25 A kérdező kommentje:

Nincs kanapé.. :')

Hát eléggé furcsa most ... de jó irányban változott a "kapcsolatunk" :)

Majd megírom végülis.. :)

2013. febr. 2. 21:37
 24/25 anonim ***** válasza:
38%
Szia.:) szintén 14 éves vagyok.A volt barátom,akivel nem csak barátok voltunk,hanem jártunk is 6 hónap után aludt itt nálunk,és nem én kértem meg anyukámat,hanem anyukám rákérdezett hogy nem-e akarnám hogy itt aludjon.Először mondtam hogy nem,mert féltem,hogy rám mászik,vagy ilyesmi.De egyszer amikor hazaértem decemberben,pont szülinapomon,itt ült bent a szobámban a tesómmal.És itt aludt nálunk.Semmi nem történt!Pedig megtehettük volna,de én nem akartam,mert 14 évesen nem akarok terhes lenni,akármennyire is vigyázunk.Ezután még többször itt aludt,meg minden nap jött hozzánk,de aztán szakítottunk.Ez most volt decemberben:')
2013. febr. 8. 17:50
 25/25 anonim ***** válasza:
Kedves előző válaszoló! 14 évesen??? Úristen!!! A szüleid is elég érdekesen gondolkodnak.
2013. febr. 8. 20:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!