Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Meg engednétek a lányotoknak?

Meg engednétek a lányotoknak?

Figyelt kérdés

Na szóval mindenek előtt én vagyok a lány és ez egyenlőre csak egy lehetőség.

Lenne egy farsangi bál kb. 2 hét múlva és van egy nagyon jó fiú barátom (tényleg csak barát..) aki átjönne de nem tudna haza menni (szomszéd városban lakik) (busz nincs, szülei nem lesznek itthon) és beszéltük, hogy itt aludna.. mivel máshogy nem tudjuk megoldani (külön szoba/ nappali nincs) ezért együtt aludnánk..(!!) A szülők ismerik elég sokszor volt már nálunk és bírják.. mind2en 14.

(indoklással légyszi, köszi)

2013. jan. 29. 20:38
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
16%

Nem nem engedném,aludjon otthon vagy fi

ú barátjánál,max különszobába engedném meg,ha elég megbízható vagy,de így nem

2013. jan. 29. 21:01
 12/25 A kérdező kommentje:

Azért én eléggé észnél vagyok.. meg meg is bíznak bennem.. és szerintem sem engedné a srác, hogy én aludjak a földön (nagyooon lovagias..:D)

Majd meglátjuk még..(:

Igazából az ő szüleitől is függ.

2013. jan. 29. 21:25
 13/25 anonim ***** válasza:
50%
Én sem engedném, kiérezni a soraidból, hogy tetszik a fiú... De ha csak tényleg barát, akkor sem. Indok, mint több előzőnél: 14 éves vagy!
2013. jan. 29. 21:40
 14/25 anonim ***** válasza:
0%
akk vonat vagy busz esetleg taxi :DD Én szivesen hazaviszem a skacot ,nemtom én megengedném én is14vagyok k.rvakanos:DDD
2013. jan. 29. 21:43
 15/25 anonim ***** válasza:
38%
Első vagyok: azt azért nem hiszem, hogy sehogy nem lehet megoldani, hogy ne aludjatok egy ágyban... A minimum, hogy ő a földön alszik.
2013. jan. 29. 21:45
 16/25 anonim ***** válasza:
78%

Furcsa a többi szülő szövegét olvasni.

Lányos apa létemre nekem kée leginkább ellenkezni az ilyen témában.

Ha szüleid megbíznak bennetek, akkor együtt aludhattok.

Saját tapasztalat: Mikor az én lányom fordult hasonló kéréssel hozzánk (tegyük hozzá a fiú külön szobában tudott volna aludni) belementem.

Szintúgy 14 volt akkor a lányom. Persze előtte megbeszéltük a szabályokat. Minden rendben zajlott le.

Lányom később elmondta, hogy csókolóztak és az volt neki az első. De megálltak ott, hiszen tudta a lányom mit szabad. Azóta eltelt 4 év..

Hormonok ide vagy oda, ha állod a szavad és megbízható vagy akkor nincsen gáz. MEg tegyük hozzá, bérmennyire is kamaszodtok még igen csak gyerekek vagytok! :)

2013. jan. 30. 08:12
 17/25 anonim ***** válasza:
51%
Maradhatna. De meg lehet oldani a külön alvást. Hálózsákban, kanapén, ágycserével. laknak mások is abban a lakásban, ergo van még ágy a tiéden kívül is. 14 éveseket nem fektetek egy ágyba, akkor sem , ha barátok. Sajnálom. De a szállásolása megoldható. Csak nem úgy, ahogy te azt elképzeled. N28
2013. jan. 30. 08:53
 18/25 anonim ***** válasza:
Én megengedném,ha a lány a szülők suzobájában aludna egy matracon! Vagy egyik szülő a matracon,a lány meg mondjuk anyukával az ágyban! De ha ennyire jó barátok vagytok,akkor biztos szívesen alszol a szülők szobájában egy matracon,hogy a barátod el tudjon menni a farsangi bálra! :) Amúgy ilyenkor meg szoktak kérni egy barátot,testvért,vagy rokont,ismerőst,hogy vigye haza! Szerintem a te szüleid is szívesen hazavinnék,ha megkérnéd őket! :)
2013. jan. 30. 15:13
 19/25 A kérdező kommentje:

Nincs kocsink szóval, hogy haza vigyék kilőve.. :/

Ismerőst meg csak nem zargathatok hajnalba hogy vidd már légyszi haza a. "..."-t.. :')

Taxi meg 25km-rel arrébb van mire kijön csak 3-4EFt.. drága buli lenne.. :') busz meg 11kor utána meg hajnali 5kor van.. (eléggé tájékozódtam..)

Amúgy említettem anyának.. ő azt mondta, hogy apunak még ne említsem.. de még majd beszélünk róla.. háát remélem(jük).. de ha másnem akkor mondom anyáéknak, hogy alszok a földön matracon nyitott ajtónál..(egymás mellett van a szobánk..)

2013. jan. 30. 21:08
 20/25 anonim ***** válasza:

titokban odabujhatól mellé

Tizenvhanyas üdv!!

2013. jan. 31. 15:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!